cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Rjav izcedek - prosim svetujte

clock-img

04.01.2008, 09:49

clock-img

Aneja_

pencil-img

5

Zdravo!

Ravno danes zjutraj se mije pojavil rjav izcedek. M mi zamuja 4 dni (33 dan), ker sem mislila, da je M sem že vzela tableto naprosin 375, je lahko kaj narobe če sem slučajno noseča z otrokom ker sem vzela naprosin?

clock-img

04.01.2008, 10:01

clock-img

pilar28

pencil-img

203

uf ja?
Upam, da nič, jaz sem imela napad želodca, ko sem bila že 6t noseča in sem 3 dni jedla ultop, nič ni bilo narobe- hvala bogu- upam, da tudi pri tebi ne bouser posted image
Takoj po test in k ginekologu, brez panike, telo izloči zarodek do 10 tedna, če je kaj narobe-upam da ne bo res!

clock-img

04.01.2008, 10:06

clock-img

Aneja_

pencil-img

5

hvala. bom šla po test pa ga bom zjutraj naredila, da vidim če bo slučajno tečna M, kar strah me je za otročička, če je, da sem ga pofiksala user posted image user posted image

clock-img

04.01.2008, 20:39

clock-img

hmm...

pencil-img

2867

Upam, da ne bo nič narobe z user posted image , če si slučajno noseča. Naredi test in se reši dvomov. Držim pesti, da bo vse vredu!user posted image

clock-img

04.01.2008, 21:16

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

Aneja kar brez strahu. Meni je zaradi nosečnosti M zamujala že tri dni, pa sem prav tako jemala Naprosyn zaradi zobobola.

Jutri pa stiskam pestke, da bosta user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem