writing-img

Roza izcedek

clock-img

19.01.2008, 14:35

clock-img

Anonimen

Pozdravljene!

Včeraj bi mogla dobiti tečko. Namesto tečke sem dobila zvečer malo rozastega izcedka,ki se mi je polil po vložku. Potem nič več,do zdaj nič. Trebuh me sicer boli ampak ne tako kod ponavadi pred tečko. Občasno mi je slabo,prsi imam napete boleče,včeraj neznosen glavobol. Ne vem kaj naj....ali je imela katera vgnezditveno? Ali vas je tudi kaj bolelo? Povejte mi prosim. Hvala

clock-img

19.01.2008, 15:39

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

To so lahko znaki za user posted image  ali user posted image  Počakaj, da ti bo zamujala in naredi test, takrat boš zagotovo vedela.

clock-img

19.01.2008, 16:37

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

To so lahko znaki za user posted image  ali user posted image  

Se strinjam z Najo, ker ti že zamuja počakal za sigurno še kakšen dan, da boš videla kaj se bo iz tega izcimilo in potem naredi test. Držim pesti!

clock-img

19.01.2008, 22:05

clock-img

Colicka

pencil-img

174

A je kaj novega? Treba je počakat, tud jaz sem imela dva dni roza izcedek, potem je pa prišla user posted image  ... :(

Novorojena deček in deklica sta s štorkljo letela nad deželo k svoji družini. Pa se oglasi deček: "Si tudi ti zdaj prišla na svet?" "Kaj si mislil, da sem tvoja stevardesa?" se je oglasila deklica.

clock-img

22.01.2008, 09:04

clock-img

Tejchy

pencil-img

1393

Tud jaz menim, da je to lahko znak za user posted image  ali pa za user posted image ... Tudi sama sem večkrat pred user posted image  imela roza izcedek. Januar pa mi je namesto user posted image  prinesel user posted image . Tako da... nikoli ne veš. Držim pesti zate...

lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem