writing-img

SPOLNOST

clock-img

28.01.2008, 18:03

clock-img

Anonimen

dober večer bejbe,mene pa zanima če je vaše partnerje kaj težko spravit kdaj kuser posted image user posted image user posted image ?????jaz mam občutek da je včasih že kar malo pod prisilo.....k tko zeloooooo načrtujemo.....

clock-img

28.01.2008, 18:06

clock-img

Anonimen

Seksava k obema paše, ne po enmu urniku.

clock-img

28.01.2008, 18:10

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Spontano. Tudi ko sva delala user posted image

clock-img

28.01.2008, 18:13

clock-img

mani2

pencil-img

810

ma sexi se oblec pa do kr za user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.01.2008, 18:14

clock-img

valentina2006

pencil-img

2353

user posted image  ko nama paše....

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

clock-img

28.01.2008, 18:38

clock-img

bastian111

pencil-img

800

Spontanouser posted image je naj lepše in naj slajše!

clock-img

28.01.2008, 18:58

clock-img

Anonimen

Za prvegauser posted image sva čisto spontano in je "ratal" čisto nenačrtovano, zdaj za drugega se pa kar preveč obremenjujeva se mi zdi in kar noče in noče ratat. Tako, da je vsekakor boljše takrat , ko ti zapaše, ampak včasih si je kar težko z glave zbit, in misliš, da bi treba user posted image , mogoče pa je ravno danes pravi dan.

clock-img

28.01.2008, 19:49

clock-img

goa

pencil-img

225

Takrat ko je obema za user posted image

Vedno lahko dosežeš vse kar si želiš, samo vztrajati je treba.

clock-img

28.01.2008, 20:40

clock-img

cina

pencil-img

211

Spontano, spontano, spontano...

Če se ti malo 'upira', pa ne sili preveč in omenjaj, daj malo na stran, samo kdaj pa kdaj ga nedolžno pohecaj, poflirtaj, pa bo spet kmalu navalil. user posted image user posted image user posted image In če si oba2  hudo želita user posted image bo še lepše in prej ratalo. user posted image

clock-img

28.01.2008, 20:45

clock-img

Andromeda

pencil-img

3755

Midva takrat, ko nama paše. Mogoče sva oz. sem bolj pozorna, da ne zamudim plodnih dni in da sva takrat bolj v akcijiuser posted image

clock-img

29.01.2008, 09:30

clock-img

brkn83

pencil-img

3022

midva takrat ko obema paše, ampak se mi pa vseeno zdi da ima on več volje kot pa jaz, tako da mi ga ni potrebno siliti, bi lahko skor rekli obratno.user posted image

clock-img

29.01.2008, 09:30

clock-img

Arual

pencil-img

615

Oj.

Mi2 kak pač je. Pride tudi to, da ni njemu al pa da ni meni. Sem pa sama opazla, da se preveč obremenjujem da je treba čimvečkrat slončkat. Zdaj ta zadnji mesec, sma res bila zelo aktivna upam da se bo kaj pokazalo.

clock-img

30.01.2008, 01:41

clock-img

RENY19

pencil-img

99

Ojla puce, da tudi jaz dodam kaksen stavek na to temo midva to  kak se nama  zahoce ceprav se mi zdi  da moj bi non stop  sam mal ga podrazim    pa je ze  akcijo :)...ceprav  se mi zdi da  je vcasih kr fajn da je tko dvodnevna  ali vecdnevna pavzica ..bi bilo  brezveze vsak dan   saj  za moj okus non stop.  spontanost je najbolje 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem