writing-img

S 1.4. nov obrazec za otroški dodatek!

clock-img

03.04.2007, 14:23

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Samo tako če še slučajno ne veste in ker ravno brskam po netu in izpolnjujem vlogo, sem opazila da je s 1. 4. nov obrazec za otroški dodatek.

Tukaj je nekaj malega napisanega:
- MDDSZ
- www.24ur.com

Obrazec pa izgleda takole:
- Vloga za otroški dodatek
- Navodilo za izpolnjevanje

clock-img

03.04.2007, 14:39

clock-img

srki

pencil-img

9222

Jaz sem si ga pa ravno prej sprintala, pa sploh nisem opazila, da je novuser posted image .

clock-img

03.04.2007, 14:54

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Jst sem se pa zmotla (kot da je to kej čudnega) pa ponovno printamuser posted image

clock-img

03.04.2007, 15:02

clock-img

Kalina

pencil-img

1652

Jst tega novga obrazca sploh ne stekamuser posted image kr neki DA, NE itd kje so pa vprasanja?user posted image

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

clock-img

03.04.2007, 15:52

clock-img

puncica

pencil-img

9847

na drugi strani kalina, če daš drugo pa tretjo stran skupaj se ti pokaže kje kej paše, tako v A3 forumatu. Upam da zastopiš. Je pa res kr neki, jst sem tud komi pogruntalauser posted image

clock-img

03.04.2007, 16:14

clock-img

petraz

pencil-img

1328

Hvala!!! Jaz pa ravno danes izpolnjujem stari obrazec user posted image , še dobro, da sem malo pogledala na RR.

clock-img

10.04.2007, 07:37

clock-img

srki

pencil-img

9222

Ej, punce, jaz tudi ne štekam tistega DA in Ne, pa tisoč vrstic. Jaz bom šla kar na CSD s tem obrazcem, pa naj mi tam pomagajouser posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem