writing-img

Sedenje

clock-img

23.02.2005, 08:57

clock-img

monka

pencil-img

62

Pozdravljene!
Mene pa zanima koliko časa pustite sedeti svoje sončke?
Stari smo skoraj 4 mesece.
Hvala za odgovore in lep pozdrav!

clock-img

23.02.2005, 09:06

clock-img

PIAF

pencil-img

763

Ma nikoli se nisem s tem obremenjevala koliko časa. Vem, da je hotel nonštop sedeti pri tej starosti in sem ga tu in tam pustila tako. Mogoče če tak pogledam nazaj čez dan 3x po 5-10 minut, včasih še to ne.

clock-img

23.02.2005, 09:42

clock-img

kaja11

pencil-img

1024

Kako to misliš? A v naročju, stolčku...?? V naročju ga praktično ne morem več imeti vodoravno, ker znori... v bistvu je skos pokonci, samo ga probam imeti bolj v "lupinca položaju". V stolčku za hranjenje fuuul uživa.... imamo ga v najbolj ležečem položaju... notri je med kosilom (cca 15min).

clock-img

23.02.2005, 09:55

clock-img

monka

pencil-img

62

Naj povem,da ga posedem(med drugim) na kavč in obložim z kačo,tako da ne more nikamor!Uziva maksimalno, me je pa strah,da je za njegovo hrbtenico to prevelika obremenitev?!:zmeden:

clock-img

23.02.2005, 10:05

clock-img

kaja11

pencil-img

1024

To pa ne vem... jaz mojega še nisem tako dala...naj ta bolj izkušene povejo:zmeden:

clock-img

24.02.2005, 12:35

clock-img

Pikca

pencil-img

1988

Meni je pa fizioterapevtka (tja hodimo zaradi povečanega mišičnega tonusa) rekla, da lahko sedi, samo ne predolgo naenkrat (Živa je stara 4,5 meseca). Najbolje je, da ti sedi v naročju in se naslanja nate (pri tem pa moraš biti čimbolj vzravnana). Naj bi ga pustili sedeti toliko časa, dokler je kolikor toliko vzravnan, ko pa se začne držati sključeno, je to znak, da so mišice že utrujene. Je pa to različno od otroka do otroka, eden zdrži 5 minut, drugi pa recimo 15 ali pa še več.
Lp, Pikca

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem