cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Sistematski pregled!!

clock-img

10.03.2008, 21:13

clock-img

vesel

pencil-img

770

Moja hči bo stara 3 leta in me zanima,če imajo pri 3.letih sistem.pregled in kaj vse ocenjujejo oz.delajo?

druzina je zame vse!!

clock-img

10.03.2008, 21:33

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

Ja ga imajo. Lea je ravno dobila vabilo za naslednji teden.
Kako bo ti pa lahko povem, ko bo za nama. Če pa ima katera kakšen podatek že zdaj - da se mal pripravimo - pa hvala. user posted image

clock-img

11.03.2008, 00:33

clock-img

soncek28

pencil-img

239

Prosila bi,če mi opišete kako poteka sist.pregled pri 18.mesecih!!!

clock-img

11.03.2008, 00:36

clock-img

soncek28

pencil-img

239

Vesel,se oproščam,ker sem se zraven vmešala k tvojemu vprašanju,ampak bi vseeno prosila za odg.tiste ki vedo. hvala!!!

clock-img

11.03.2008, 04:46

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Mi smo zaenkrat že imeli pregled pri zobozdravniku in psihologa, v sredo pa imamo še zdravnico.

Zobozdravnik - imeli smo eno krajše predavanje za otroke z diapozitivi, umivanje zob, potem pa še pregled zobkov.

Psiholog - najprej starši izpolnijo 2 vprašalnika (kaj že zna), potem greš pa do psihologa, kjer opravi otrok nekaj nalog (vstavljanje likov v šablono, sestavljanje enostavnega puzzla, nariše krog, odgovarja na vprašanja kot na primer kaj leti...)

Pri zdravniku preverijo vid, vzamejo kri in vodo, verjetno stehtajo in zmerijo, več pa še ne vem.

clock-img

11.03.2008, 14:57

clock-img

aezzy

pencil-img

271

mene pa zanima kaj naredijo, ce otrok noce sodelovati. ker tudi ce ze vse nasteto zna, lahko, da pred zdravnico ne bo hotela nic pokazati?! ali moras priti se 1x?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem