writing-img

Sistematski pri 3-letnikih

clock-img

29.02.2008, 09:51

clock-img

cindi

pencil-img

43

Živijo!

Zanima me, kaj vse pregledajo na sistematskem pregledu pri treh letih?

lp,
C.

clock-img

29.02.2008, 10:28

clock-img

jazz

pencil-img

1014

višina,teža,vid,splošni pregled,...psiholog

Lep pozdrav! K

clock-img

29.02.2008, 11:34

clock-img

Zala01

pencil-img

1408

jazz, mene pa zanima kaj in kako zgleda pri psihologu? hvala pa lp...j.user posted image

clock-img

29.02.2008, 13:03

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

mi smo imeli do zdaj pregled pri zobozdravniku in psihologu, zdravnik nas še čaka.

Pri psihologu moraš najprej izpolnit dva vprašalnika (različna vprašanja kaj že zna, če je že čist,...), potem smo šli pa k psihologinji, kjer je morala delat različne stvari: vstavljat like v šablonu, sestavit konja iz 2 delov (je samo prestavila zadnji del spredaj, ampak je našo tako zbegalo user posted image user posted image , pa drugače sestavi sestavljanko iz 40 delov), prešteti 4 predmete, narisati krog, odgovarjati na vprašanja kot na primer kaj se pelje (naša oči v službouser posted image ), kaj leti ... . Potem je pa sledil pogovor s starši o raznih stvareh, pri nas predvsem v zvezi z odnosom do 4 tedne starega bratca.

clock-img

01.03.2008, 20:25

clock-img

bt08

pencil-img

1793

Lunca kaj pa pri zobozdravniku nas čaka mi imamo 17,pa ščetko mormo s seboj prinest!

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

clock-img

01.03.2008, 21:11

clock-img

Nikica

pencil-img

278

Mene pa zanima, ali ste dobili pisno vabilo za sistematski pregled.user posted image Moj je bil novembra star tri leta, pa še ni bil na sisitematskem. Tuhtam, ali bi morala jaz klicati njegovo pediatrinjo in ga naročiti.user posted image user posted image

clock-img

01.03.2008, 21:43

clock-img

Pi-kica 1

pencil-img

1526

Mi smo dobili pisno vabilo na dom. Zadaj na kartici so bile tudi sličice, ki jih uporabijo pri pregledu vida. Jaz bi na tvojem mestu poklicala pediatrinjo, ker to pa je že malo predolgo. Moj je bil tudi novembra star tri leta in smo bili v začetku decembra na sistematskem pregledu.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem