cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Spet dohodnina, ali me lahko prijavi kot.....

clock-img

01.03.2007, 20:42

clock-img

saraja

pencil-img

770

Pozdravljene!!

Smo tričlanska družina. SE bom kar k vprašanju spravila!!! FAnt in jaz imava prijavljeno skupno gospodinjstvo, jaz prej nisem bila nikoli zaposlena, sem se pa tik pred porodniškem zaposlila pri njemu kot gospodinjska pomočnica, da prejemam par evrov pač več.
Zdaj pa vprašanje, ali me lahko on uveljavlja kot vzdrževanega člana v dohodnini??

Vas prosim za odgovore!!!

Saraja

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!

clock-img

01.03.2007, 22:00

clock-img

Valentina

pencil-img

217

IZVIRNO SPOROČILO: saraja

Zdaj pa vprašanje, ali me lahko on uveljavlja kot vzdrževanega člana v dohodnini?

Saraja

Lahko, če:
1. sta poročena
2. živita že >2 leti v istem (skupnem) gospodinjstvu

clock-img

05.03.2007, 14:40

clock-img

berti

pencil-img

40

Lahko te uveljavlja, ce tvoji lastni dohodki niso presegli visine olajsave za leto 2006.

clock-img

22.03.2007, 08:47

clock-img

Taula

pencil-img

6340

IZVIRNO SPOROČILO: saraja

Zdaj pa vprašanje, ali me lahko on uveljavlja kot vzdrževanega člana v dohodnini?

Saraja

Lahko, če:
1. sta poročena
2. živita že >2 leti v istem (skupnem) gospodinjstvu

A pol če nista več kot dve leti na istem naslovu se ne da?user posted image  A se da dobiti kako potrdilo za prijavo izvenzakonske skupnosti?

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

22.03.2007, 14:36

clock-img

Tasika

pencil-img

635

Neporočenim parom z otrokom pogledajo skozi prste glede tistih 2 let. Naj te kar vpiše, še posebej če že imata isti stalni naslov (ne bo vedela koliko časa sta prijavljena skupaj brez poizvedbe na matičnem uradu).

Kot čas vzdrževanja pa lahko vpiše samo tiste mesece ko nisi bila zaposlena. Odvisno pač kakšni so tvoji prihodki.

Lep pozdrav
tasika

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem