writing-img

Spomladanske kapice

clock-img

02.03.2010, 15:12

clock-img

moja malenkost

pencil-img

176

Ste že kje zasledile kakšne luštne spomladanske bombažne tanke kapice, da niso glih čist običajne? Rabim pa fantovske za 5 let.
Hvala user posted image
LP

clock-img

02.03.2010, 15:19

clock-img

Anonimen

Malo morje jih je povsod user posted image

clock-img

02.03.2010, 15:41

clock-img

mojca*

pencil-img

533

v hm-u...

clock-img

02.03.2010, 20:30

clock-img

naja78

pencil-img

2169

kaj pa trak???pr + 10 stopinj in pr 5 letniku,jaz ne bi kapo dajala,tudi tanko ne.
če pa je še več okol 15 pa sploh brez.razen res če ful,ful piha.
nevem moje mnenje.user posted image user posted image

clock-img

02.03.2010, 20:53

clock-img

krtek 1

pencil-img

672

Malo morje jih je???Kje pa?Mi imamo večni problem najti bombažno kapo za petletnika.Dokler je bil manjši so jih res imeli povsod,sedaj pa jih ne najdem več.

clock-img

02.03.2010, 20:54

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

02.03.2010, 21:00

clock-img

krtek 1

pencil-img

672

H&M nima bombažnih kapic za tako velike fante,sem bila ravno danes tam.

clock-img

03.03.2010, 07:26

clock-img

barni

pencil-img

1096

Se mi zdi da bolj na pamet govorite. Tudi sama sem iskala kapice, sicer za mojo pupo, samo v HM, CA, Mercatorju jih zagotovo nimajo takih, ki bi bile primerne. Ali so predebele, ali so cudne barve ali pa neprimeren kroj.

Skratka ni tako lahko najti pametne kape.

clock-img

03.03.2010, 08:37

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

našima dvema ne dajem nič na glavo, pa sta stara 3 in  1,5 let, razen če ne piha.. sedaj jima dam gor pa kar kapuco od bunde... pa je zjutraj ko gresta v vrtec okoli 3 stopinje...

če ni občutljiv na ušesa ne mu nič gor dajat, ker lahko bolj škodiš kot koristiš sploh pa pri 5 letnem fantu in stopinjah +5...

če bi bil dojenček mu daš ampak tako velikemu pa ne bi jaz nič na glavo dajala.... 

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

clock-img

03.03.2010, 08:43

clock-img

PC Baby

pencil-img

1385

IZVIRNO SPOROČILO: krtek 1

Malo morje jih je???Kje pa?Mi imamo večni problem najti bombažno kapo za petletnika.Dokler je bil manjši so jih res imeli povsod,sedaj pa jih ne najdem več.

DM ima take tenke, mehke bombažne kapice s potiskom. Med bodiji jih najdeš-

clock-img

03.03.2010, 08:58

clock-img

moja malenkost

pencil-img

176

No, malo morje jih sigurno ni....nikakor pa ne za 5-letnika, drugače ne bi spraševala, ker bi jo že kupila user posted image . Malo morje jih je tam do št. 86 potem se pa konča.

Tudi naš ima ponavadi trak, ampak ker imamo probleme z ušeski in je imel oba ušeska že operirana imamo ponavadi ob kakšnem mrzlem vetru in sedaj ko še ne veš ali je še zima ali že pomlad, raje bombažno tanko kapico.

LP

clock-img

03.03.2010, 23:46

clock-img

polma

pencil-img

1836

IZVIRNO SPOROČILO: moja malenkost

No, malo morje jih sigurno ni....nikakor pa ne za 5-letnika, drugače ne bi spraševala, ker bi jo že kupila user posted image . Malo morje jih je tam do št. 86 potem se pa konča.

Tudi naš ima ponavadi trak, ampak ker imamo probleme z ušeski in je imel oba ušeska že operirana imamo ponavadi ob kakšnem mrzlem vetru in sedaj ko še ne veš ali je še zima ali že pomlad, raje bombažno tanko kapico.

LP

Danes sem bila v Babycentru in HM v BTC. Imajo v BC bombažne kape za 4 leta, velike so. V HM pa imajo na otroškem oddelku sive z rumenimi črtami za 6 let, zgoraj na moškem pa take rebraste bombažne (kot pulover rebraste)-črne, bele... Sem se prav spomnila na tole temo in sem pregledala ponudbo user posted image .

Še never nisem bla tko bed k hojte!!!

clock-img

04.03.2010, 21:14

clock-img

krtek 1

pencil-img

672

A tiste v H&M so bombažne ali pletene?Ker pletene sem jaz tudi videla.

clock-img

05.03.2010, 13:12

clock-img

polma

pencil-img

1836

Bombažne pletene user posted image . Tako blago, kot če maš ultra tanek rebrast bombažen pulover. Super spomladanska kapca, tanka.

Še never nisem bla tko bed k hojte!!!

clock-img

05.03.2010, 13:57

clock-img

Nikica

pencil-img

278

Jaz sem prejšni teden (v četrtek) kupila bombažno modro kapo s spidermanom v H&M, v Ljubljani, velikosti 6-8, za svojega petletnika. Njegov sošolec iz vrtca ima tudi tanko modro kapo iz H&M, gor so pa narisani eni robotki. Nisem pa sigurna, če jih imajo še, takrat, ko sem jaz kupovala, jih je bilo na polici vsaj še tri te velikosti.

clock-img

05.03.2010, 22:46

clock-img

krtek 1

pencil-img

672

IZVIRNO SPOROČILO: polma

Bombažne pletene user posted image . Tako blago, kot če maš ultra tanek rebrast bombažen pulover. Super spomladanska kapca, tanka.

Pletenih imamo na tone...

clock-img

06.03.2010, 09:24

clock-img

ČebelicaMaja

pencil-img

1075

v Kanzu jih imajo, od Dolli - lahko pogledaš v BC, ali v Kanzu BTC Hala A in na Rudniku v Supernovi. Meni so njihove kape super. Aja, pa v IANA-i v BTCju, prav tako v hali A, jih tudi dobiš.

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

clock-img

06.03.2010, 11:41

clock-img

PC Baby

pencil-img

1385

IANA je zdaj po novem tudi v Mecatorju v Šiški.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem