writing-img

Stenska previjalna, pranje podloge

clock-img

18.11.2007, 18:48

clock-img

Lunc_a

pencil-img

1258

Ima katera stensko previjalno??
Kako operem podlogouser posted image user posted image

Hvala

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 18.11.2007 19:15:23 >

clock-img

18.11.2007, 19:35

clock-img

SanjaS

pencil-img

366

Tukaj ena! ZELOOOO zadovoljna , čeravno se bliža čas ko bo previjanje izvedljivo samo še na postelji zaradi velikosti pleničkarja in njegovih akrobacij.

Super je. Mislim stenska previjalna... vsaj meni se zdi super v kopalnici. Nikoli ga ne zebe in tudi po kopanju ni nobenih ceremonij zaradi razlike v temperaturah po stanovanju. Tudi oblačila za malega imam kar v kopalnici, tako da je vse pri roki.

Sicer je možakar že tako velik da je kar malo predolg, a malo skrčimo nogice in nekako nam še uspe...verjetno jo bom čez kakšen mesec dala na bolho, ker bo premajhnauser posted image ...

clock-img

18.11.2007, 19:38

clock-img

SanjaS

pencil-img

366

Aja, podlogo pa jaz kar stuširam (je pripeta z ježki in se hitro odstrani in tudi ni težav s sušenjem) in pošpricam z razkužilom v spreju vsake toliko časa. Itak mu pa vedno podložim kakšno pleničko pri previjanju, tako da neposrednega stika niti nima s podlogo.

clock-img

18.11.2007, 21:41

clock-img

superfly

pencil-img

186

Mi imamo stensko previjalno iz IKEE - prevleko snamem in jo dam v pralni stroj mislim da na 40 stopinj.

lps

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem