cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Težave po klomifenu

clock-img

14.03.2005, 21:44

clock-img

rozita

pencil-img

14

Pozdravljene,

ta mesec sem drugič jemala klomifen (žal neuspešno). Sedaj pa se mi je prvič zgodilo, da me med mesnstruacijo zelo zelo boli leva dojka (čisto trda je in boleča). Prosim, napišite ali je imela tudi katera druga takšne težave po klomifenu ali pa te tablete sploh niso vzrok?!

Hvala vsem za pomoč.
Pa pa.

clock-img

15.03.2005, 12:21

clock-img

mujcek

pencil-img

931

še ena, ki je drugič na klomifenu se javlja :)-

Glede M se čisto strinjam z vama, bolelo je ko :hudicek:, da sem mogla celo lekadol pojesti, da so bolečine malo popustile. Drugače pa ni bilo nekih težav, razen bolečin med O.

Zanima me to: Nekje v zadnjih dneh bi morala imeti O, vendar pa me nič ne boli, pa se bojim, da O ta mesec ne bo :((:(( Ali mislite, da bo bolj pozno, glede na to, da je bil prejšnji cikel dolg 31 dni in da bo ta še daljši? :zmeden:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem