writing-img

Vloga za otroške in vrtec

clock-img

20.12.2012, 09:38

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

A je dobil že kdo odgovor oz.nove pogodbe,kako dolgo se bo letos čakalo??Vam je kaj znano?Ali bomo mogli spet vračat za pol leta nazaj,grrrr.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

20.12.2012, 10:56

clock-img

laaara

pencil-img

54

Jaz sem dobila v dobrem tednu, pa bi blo bolše, če bi po praznikih- ker so mi ukinili OD, VRTEC pride pa tudi dražji .
Kako logiko majo na vem, ampak dohodek, ki ga sameniš otroku in ga daš na banko ti obračunajo dvakrat.user posted image
Nora država.

clock-img

20.12.2012, 11:26

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

odgovor na tvoje vprašanje imaš par tem nižje. cela debata je odrta user posted image

clock-img

20.12.2012, 15:53

clock-img

petea

pencil-img

5336

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

odgovor na tvoje vprašanje imaš par tem nižje. cela debata je odrta user posted image

ja, nas hočejo odreti ...

user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.12.2012, 19:33

clock-img

enea

pencil-img

2440

eno vprašanje imam, jaz sem danes dobila odločbo za OD in vrtec, v 10 dneh, ne moreš da verjameš, in me je zmotilo to da v družinskih prihodkih za vrtec, upoštevajo OD, oz, ne me ne moti to, ampak to, da so mi napisali večjo cifro, kot jo dejansko dobivam,.. a še kateri,... ker jutri grem na CSD vprašat, kaj to je,.... pa tudi transakcijski od mularije so mi upoštevali,... po**** iš

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem