writing-img

Vprašanje

clock-img

25.07.2007, 09:40

clock-img

Anonimen

Lahko bivši partner oz. njegovi starši zaprosijo za stike vnuka?S tem,da jaz nimam nil proti,da je z njimi,ampak kadar je pri očetu, sta njegova starša skoooz zraven.

clock-img

25.07.2007, 09:47

clock-img

maruškaŠ

pencil-img

1282

bivši ne samo, da lahko zaprosti za stike, ampak mu pripadajo im pravico do stikov z otrokom. Kdo je zraven, ko je otrok pri očetui zdaj ni več tvoja stvar (sploh če se gre za ožje sorodstvo), razen v primeru, da bi katera izmed teh oseb imela negativen, škodljiv vpliv na otroka - kar bi bilo seveda treba dokazati.

Stari starši pa mislim, da lahko zahtevajo stike z otrokom, v primeru, če njihov oče umre.

clock-img

25.07.2007, 10:08

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: maruškaŠ

bivši ne samo, da lahko zaprosti za stike, ampak mu pripadajo im pravico do stikov z otrokom. Kdo je zraven, ko je otrok pri očetui zdaj ni več tvoja stvar (sploh če se gre za ožje sorodstvo), razen v primeru, da bi katera izmed teh oseb imela negativen, škodljiv vpliv na otroka - kar bi bilo seveda treba dokazati.

Stari starši pa mislim, da lahko zahtevajo stike z otrokom, v primeru, če njihov oče umre.

Oče ima stike z otrokom, to ni problem. Problem je, ker so stari starši VEDNO zraven, takrat ko ima ON stike z njim. Itak to njemu paše, ker ima posledično manj dela z njim.

clock-img

25.07.2007, 10:13

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Ja na silo jih ne moreš odvleči stran. Ali škodujejo otroku?
Njegova odločitev je če jih hoče zraven, čeprav vem da bi ti raje videla da se ukvarja sam z otrokom. Ampka bodi vesela..mnogi očetje niti nočejo imeti stika z otrokom.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

25.07.2007, 10:16

clock-img

ammra

pencil-img

88

IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Ampka bodi vesela..mnogi očetje niti nočejo imeti stika z otrokom.

Se podpišem pod to.

clock-img

25.07.2007, 20:41

clock-img

marinah

pencil-img

3

prosim pomagajte!
sem v 20 tednu nosečnosti in odkar sem v službi povedala za mojo nosečnost se me hočejo znebiti na tak način, da me iz dneva v dan silijo na bolniški dopust.To postaja že nevzdržno.Ali obstaja kje kakšna služba za povet?

clock-img

25.07.2007, 21:23

clock-img

CeluLitka

pencil-img

114

IZVIRNO SPOROČILO: marinah

prosim pomagajte!
sem v 20 tednu nosečnosti in odkar sem v službi povedala za mojo nosečnost se me hočejo znebiti na tak način, da me iz dneva v dan silijo na bolniški dopust.To postaja že nevzdržno.Ali obstaja kje kakšna služba za povet?

Marinah, verjetno boš morala odpreti svojo temo.

Kakšno pogodbo o zaposlitvi pa imaš? Zakaj te pa silijo na bolniško?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem