Res je - jem vse, kar želim. Kadim. Vsake toliko, ko gremo ven ali pa imamo home-party, se tudi kakšne vodke ali whiskey-ja ne branim. Ampak niti po pomoti pa nisem "izrezana iz Cosmopolitana". Pravzaprav celo daleč stran od tega - sem originalna, ne retuširana.
Sem se pa pred kratkim, na zimskih razprodajah, zgrozila oz. se šele takrat zavedla, da moram shujšati okrog trebuha. Načeloma bi morala sicer tudi v rit, ampak za rit mi je čisto cool, da ni vsa koščena.

Od cca. 15-ega leta dalje sem namreč vedno, za večino oblačil, nosila številko 34. In ko sem zagledala lepe kavbojke v trgovini, sem s police avtomatsko vzela številko 34. Doma me je pa skoraj kap. Spravila sem jih točno do bokov. Po ne vem kolikem času skakanja in vlečenja navzgor, plus po skorajšnji pljučni odpovedi, ko sem trebuh vlekla noter in zadrževala sapo, sem končno dojela, da to, da neham dihati, pač ne bo uničilo mojega špeha.
Ko sem se vrnila v trgovino, pa enakih kavbojk številka 36 seveda niso imeli več. Kupila sem druge in se dodatno zgrozila, saj sem jih komaj zapela. Gumb bi bil že vprašljiv, če bi se na hitro usedla. Tako, da se mi zdi, da sem zaradi je*enega vampa na številki 38.
In pravkar sem za večerjo pojedla celo american-pizzo in Lidla.