writing-img

Zanositev!

clock-img

15.01.2008, 19:50

clock-img

Anonimen

Živjo!
Mene pa zanima to. Če user posted image  mora priti npr. 23.1. pa ti do takrat rednouser posted image  brez zaščite. In če se npr. jajčece oplodi 2 tedna prej pol še se 23.1. to na testu ne vidi ampak komaj pri naslednji user posted image ? Hvala

clock-img

15.01.2008, 20:10

clock-img

Athina

pencil-img

319

Potem naj bi se to na testu videlo 24. 1. Pa srečno!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.01.2008, 09:50

clock-img

spps

pencil-img

14046

Oj!lahko izveš 24.1. al pa še kasnej.odvisno od nosečniškega hormona in časa ovulacije.
LP!

clock-img

16.01.2008, 11:49

clock-img

valentina2006

pencil-img

2353

Anonimna: Pravjo, da se vid prvi dan izostanka user posted image ...

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

clock-img

16.01.2008, 20:20

clock-img

Anonimen

Lahko 23.1. ali 24.1., lahko pa tudi kasneje, odvisno od nosečniškega hormona. Enim puncam pokaže že prej. Men je šele potem, ko mi je M že dvanajst dni zamujala (al pa vsaj enajst, ker 10 dan zamujanja je bil test še vedno neg). Pa veliko sreče

clock-img

17.01.2008, 15:05

clock-img

Anonimen

kdaj pa se pojavijo znaki? šele po pribl. 6 dneh ko se usidra ali že prej?? pri meni se nekaj čudnega dogaja... user posted image pa moram dobiti šele 28.1.!  jajčniki me tako bolijo, da bom umrla-kot pri pms...sam je zanj en teden prehitro...
edin če preveč user posted image
user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.01.2008, 15:17

clock-img

Anonimen

Meni sos e znaki začeli pojavljati malo predno naj bi dobila M (mogoče 3 dni prej), edino boleče joške sem imela pa res kakšen teden pred M. Je pa to tako različno od ženske do ženske...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem