writing-img

avtosedež Kiddy

clock-img

22.08.2007, 12:31

clock-img

šireznan2

pencil-img

1

Lepo prosim vse starše, ki imajo avtosedež Kiddy Infinity Pro, če mi povejo svoje mnenje, saj sem res pred veliko dilemo! Tale Kiddy je za svoj razred najboljše ocenjen (in za povrh še kar cenovno ugoden), ampak zdi se mi, da bi bilo moje dete tam notri precej utesnjeno, pa še vroče zna biti poleti pod tisto mizico. Kaj pravite vi?? Kateri avtosedež sploh priporočate, pa da ni isofix?? Romerja in Maxi Cosija, ki sta tako vsesplošno razširjena in jih imajo  vsi, ki jih poznam, na testih AMZS praktično sploh ni! Res bi bila hvaležna za vsak nasvet! 
Pa lep pozdrav od nove članice user posted image

clock-img

22.08.2007, 13:13

clock-img

SašaR

pencil-img

881

Mi imamo Kiddy life plus (9 - 36kg) enako najbolje ocenjen in naši ni pod mizico nič prevroče (imamo klimo v avtu). Nam je super.

21.2.2006 se je rodila naša princeska Neja

clock-img

22.08.2007, 13:18

clock-img

solinar

pencil-img

76

Mi smo se že odločili,da bo naša Neža uživala v vožnji z sedeža Kiddy life pro...ga ima prijatelj za svojo hči in so vsi zelo zadovoljni z njim...

LP

NAJINA NEŽA
Kdo ve...Blog moje ljubezni

clock-img

22.08.2007, 13:45

clock-img

živa

pencil-img

2366

Sem ravno včeraj spraševala podobno: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1790790&mpage=1.

Ampak ne vem, če ti bo kaj pomagalo, sicer pa mene tudi zanima, kako je pod to mizico ...

Lp,

živa

clock-img

22.08.2007, 22:45

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Danes sem jo posedla v njega. Čez cca 2minuti je postala slabe volje, ker tud nog ni mogla normalno premaknit. Tista mizica jih malo preveč stisne. Za našo to ni, ona rabi prostor za cepetanje z nogami user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem