writing-img

babylove

clock-img

04.07.2007, 18:41

clock-img

anita1984

pencil-img

114

kako ste zadovoljne z to znamko kozmetike za doječnke?

clock-img

04.07.2007, 18:46

clock-img

Putka

pencil-img

3105

Kupila ene par stvari, nismo porabili ker mi smrdi (kreme, losion), no vlažni robčki so pa super

clock-img

04.07.2007, 18:48

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Plenice so user posted image , naš je fasal po njih izpuščaj. Losijoni, kreme mi smrdijo. Robčki so tko tko. V glavnem, od njih ne kupujem nič.

clock-img

04.07.2007, 18:55

clock-img

masna

pencil-img

441

a je to Mullerjeva znamka kozmetike?

clock-img

04.07.2007, 19:01

clock-img

Nyah*

pencil-img

1972

Ne, to je znamka trgovin dm. Ne vem no, jaz ne uporabljam nic od njih, uporabljam pa kar nekaj izdelkov Beauty baby od Muellerja, pa je super. Nekaj jih poznam, ki Babylove uporabljajo, pa so, predvsem s plenickami in robcki, kar zadovoljne. Ne vem, jaz ne zaupam.

clock-img

04.07.2007, 19:24

clock-img

Miška76

pencil-img

365

IZVIRNO SPOROČILO: masna

Ne, to je DM-ova znamka. Drugače pa moram pohvaliti njihove robčke

clock-img

04.07.2007, 19:25

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: masna

Ne, tisto je Beauty baby.

clock-img

04.07.2007, 19:25

clock-img

Miška76

pencil-img

365

Ostali njihovi izdelki so mi tako tako ...

< Sporočilo je popravil Miška76 -- 4.7.2007 19:28:46 >

clock-img

04.07.2007, 19:45

clock-img

Anonimen

Jaz sem z vsem, kar uporabljamo, zelo zadovoljna. Uporabljamo pa robčke za rito (suhe in mokre), krpice za umivanje, trdo milo, ognjičevo kremo za ritko, plenice, previjalne podloge. Mi vse to bolj odgovarja kot Müllerjeve stvari.

clock-img

04.07.2007, 19:53

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Tašonka, meni so pa tele njihove previjalne podloge ful drage -> so tiste iz Sanolaborja ceneje.

clock-img

04.07.2007, 20:53

clock-img

mamuška

pencil-img

758

Za sina sem imela kremo za obraz, ognjičevo kremo, trdo milo, umivalne plahte za na pot in mokre robčke za na pot, previjalne podloge, kremo za sončenje - vse se mi je zdelo super. Sin ima res mega občutljivo kožo, pa s temi izdelki nismo imeli nobenih težav. Res niso parfumirani, kar je meni samo plus, ker ne rabim nobenih nepotrebnih dodatkov v otroških izdelkih. Kolikor sem spremljala teste v VIP-u, se je ta linija vedno izvrstno odrezala. Nam so odgovarjali.

clock-img

04.07.2007, 22:59

clock-img

Anuška79

pencil-img

419

IZVIRNO SPOROČILO: mamuška

Za sina sem imela kremo za obraz, ognjičevo kremo, trdo milo, umivalne plahte za na pot in mokre robčke za na pot, previjalne podloge, kremo za sončenje - vse se mi je zdelo super. Sin ima res mega občutljivo kožo, pa s temi izdelki nismo imeli nobenih težav. Res niso parfumirani, kar je meni samo plus, ker ne rabim nobenih nepotrebnih dodatkov v otroških izdelkih. Kolikor sem spremljala teste v VIP-u, se je ta linija vedno izvrstno odrezala. Nam so odgovarjali.

Enako pri nas. Pleničke so nam odgovarjale samo njigove, ostalo pa je bilo tudi OK - čeprav moram reči, da pri nas res nismo neki veliki potrošniki raznih kremic in maž.

clock-img

05.07.2007, 00:06

clock-img

frufru

pencil-img

2857

Meni je bolj kot za dojenčke v redu linija za mamice (krema za noge, blazinice, lanolin), uporabljamo tudi robčke, kopalne pleničke za bazen, pa če gremo na pot njihove eko plenice(alana)

clock-img

05.07.2007, 08:50

clock-img

Pobalami

pencil-img

1115

Meni je ta linija zelo všeč, ker nima konzervansov in dišav oz. ima jih ima minimalno. Zato pa mi ostali otroški proizvodi preveč močno dišijo.
Imamo lation za telo - zelo vredu, in kopel - tudi zelo vredu, uporabljamo tudi mokre robčke.
Na drugem forumu, kjer se punce precej spoznajo na kozmetiko jih precej hvalijo.

clock-img

05.07.2007, 15:58

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: london_paris

Tašonka, meni so pa tele njihove previjalne podloge ful drage -> so tiste iz Sanolaborja ceneje.

Hm, sploh vem ne za njih, da obstajajo. Mislim, da jih imajo. Nisem nikoli gledala. Koliko pa so? Bom prav pogledala naslednjič. Hvala.

clock-img

05.07.2007, 16:19

clock-img

MarijaPo

pencil-img

1807

Nasi Evi izjemno ustrezajo Alana plenice. Ne vem ce je to glih babylove, je pa gotovo DM znamka ekoloskih plenic.
Edini kroj in edine, po katerih nima vnete riti. Pa smo probali Fixies, Pampers, Huggies, Muller plenice (ekoloske), Spar,... Skratka, Alana rula!

clock-img

05.07.2007, 16:49

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Tašonka, niso zapakirane, jaz jih ponavadi vzamem 6kom in dam 2€. 

clock-img

05.07.2007, 17:10

clock-img

emaa

pencil-img

7450

nam je njihova znamka OK. 

clock-img

05.07.2007, 17:41

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: london_paris

Tašonka, niso zapakirane, jaz jih ponavadi vzamem 6kom in dam 2€. 

Aha, se pravi pri pultu rečeš zanje. A so pa na isto foro kot recimo te od Babylove? So res cenejše. Jih bom sprobala. Tnx.

clock-img

05.07.2007, 23:28

clock-img

ema79

pencil-img

553

Jst uporabljam njihove plenice in robčke za rito pa zdej sem kopalne pleničke kupila. Z vsem sem zelo zadovoljna.

Življenje je lepo....

clock-img

06.07.2007, 11:50

clock-img

Mateja82

pencil-img

926

Sprobali njihove pleničke pa se niso  obnesle. Alana  so naši čez čas, ko je hodla naokoli začele dol lezit, drugače pa niso slabe. Uporabljamo tudi njihove kopalne pleničke, včasih smo tudi robčke za rito in previjalne podloge. Od kozmetike pa še nisem preiskusila, mi nekako ne sede. Niti pa za user posted image  ne uporabljam veliko kozmetike.

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem