writing-img

bruhanje

clock-img

25.02.2008, 21:08

clock-img

Anonimen

Moja tri in pol leta stara hči bruha vsak drugi enkrat, predvsem zvečer in ponoči od četrtka. Nima vročine samo malo pokašljuje, je dokaj normalno in veliko pije. Ko začuti, da bo bruhnila reče, da ji je slabo in ima zelo napet trebušček. Drisko je imela samo v petek zjutraj zdaj je blato normalno. Pazimo, da ji v teh dneh ne dajemo preobrmenjujoče hrane in da pije čaj in vodo. Dežurni zdravnik samo pravi, da naj pokličemo jutri k njeni zdravnici. Me pa vseeno zanima, če se je kateri tudi to dogajalo, kako dolgo je trajalo in kaj je to? hvala
lep večer

clock-img

25.02.2008, 21:20

clock-img

Sibil_

pencil-img

3508

Nočno bruhanje je značilno za gliste, zato naj ti P predpiše Vermox, ker je neškodljiv tudi če glist ni.user posted image

NAčeloma pa je pri nas tak potek imela trebušna viroza-sumim celo na adeno virus, čeprav nismo nič dali v analizo.

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

clock-img

25.02.2008, 21:33

clock-img

vesel

pencil-img

770

To je adeno-viroza ali pa obična viroza. Bolje,da pelješ otroka k zdravniku,ker se lahko zadeva močno zaplete tako kot se je pr nasi. Iz tega je dobila virusno pljučnico-to pa je kar smotana zadeva. LP

druzina je zame vse!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem