Ampak res, veckrat se je ze zgodilo, da je tako smrdelo, ko se je polulal, da sem mislila da se je pokakal, in sem ga sla takoj previt
mulc je imel kmalu po rojstvu uroinfekt in neko moznost ponavljanja, ker ima nek vod na levi ledvicki razsirjen (zato tudi ze 5 mesecev dobiva antibiotik

ampak ok, to je ze za drugo temo). No, in sem dobila navodila, da moram bit pozorna na kolicino(itak), barvo in vonj urina. Ce zacne urin smrdet-ALARM in takoj k zdravniku...
in potem men otrok smrdi po urinu, ko ga odkrijem!! polulan je bil normalno...adijo pamet, sem se ze vidla spet zaprto v bolnici za 10 dni
se sreca, da mi je ravno takrat zmanjkalo (podarjenih) pampersk in sem se isti dan odprla nov paket-babylove. ni smrdelo
glede kolicine lulanja je pa tako: na oko ocenjujem, da se v treh urah polula enkrat, mogoce dvakrat-sklepam po tezi plenicke. mokra je vsaka. tista nocna je pa dosti tezja, ooo ja
premocla ni nobena; priznam, da tudi pamperska ne. kakec je tudi vedno ostal v vsaki plenicki...
verjetno je vsaka ze bla kdaj polulana od svojega malega zakladka

mene je ze nekajkrat zalil s previjalne in urin nima mocnega vonja; pravzaprav se mi zdi cisto voden in brez vonja-izdaja ga samo barva.
torej vonj nastane v plenici. in ce gremo po kemijsko: tisti geli v plenicah kemijsko reagirajo s tekocino in se spremenijo v trdno snov.
ne recem, da babylove plenicka disi po vijolicah

ko je polulana, ampak (vsaj jaz osebno) jo zavoham sele, ko jo odprem; niti priblizno pa ne vonjam cez zaprto plenicko in obleceno rito!