writing-img

ciclo progynova

clock-img

24.01.2008, 16:44

clock-img

Anonimen

Pozdravljene! user posted image user posted image user posted image
mene pa samo zanima ce lahko zanosim s temi tabletami, ker zdaj jih ze jemljem 4 mesece in se ni ratalo nic. Kaj te tablete bi naj povecale moznost zanositve ali kaj? 

clock-img

24.01.2008, 16:48

clock-img

Anonimen

user posted image  mislim, da so te tablete podobne kot KT, torej ne moreš zanositi. Jih je imela moja prijateljica. Ko jih boš nehala jemat mislim, da se poveča plodnost. Morda pa se motim.

clock-img

24.01.2008, 16:55

clock-img

Anonimen

vidis pa mi je rekla da mam vecjo moznost. s partnerjem pa se ze kar precej dolgo trudiva, skoraj tri leta ze. se mi je zdelo da so kot kt, ker pred njimi sem ze trikrat zanosla samo se je koncalo s ss, zdaj pa se me niti ne prime

clock-img

24.01.2008, 16:56

clock-img

amajceno

pencil-img

2

aja pa hvala za odg. sem ze jezna a ves!user posted image

clock-img

24.01.2008, 17:37

clock-img

trnuljčica

pencil-img

3175

Predpišejo jih ponavadi za ureditev cikla. lp

clock-img

24.01.2008, 18:27

clock-img

*ajetam*

pencil-img

595

ne to ni res. seveda lahko zanosiš če ješ cyclo progynovo. to ni niti slučajno podobno kot kontracepcija. uravnavajo cukluse kot je ena zapisala...
vmes med belimi in rjavimi tabletkam naj bi bila ovulacija...

clock-img

24.01.2008, 20:52

clock-img

trinity22

pencil-img

1998

tako je , kot je zapisala  *ajetam*, O je med belimi in rdečimi tabletkami, so pa te tabletke za ureditev cikla, niso pa kot Klomifen, ki umetno sprožijo ovolacijo in je zato večja možnost zanositve.

Veliko sreče, držim pesti da čimprej zagledaš user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem