writing-img

daja vse v usta

clock-img

22.04.2010, 11:32

clock-img

eija

pencil-img

2

Moja punčka 2 leti stara zadnje čase daja vse v usta. žveči po ceo dan oblekice igrače , daja tudi kamnje in zemlju v usta. V vrtcu dela isto stvar. uzgojiteljica odgovarja da išče pozornost. Z našo punčko se ogromno ukvarjamo pogovarjamo igramo vesela je pozitivna in ni nobenega pokazatelja da je kaj narobe. Ne razumem kako se obnašat,lahko pomagate? 

clock-img

22.04.2010, 11:46

clock-img

ledenaa

pencil-img

2488

Seveda da lahko pomagam in to tak da ti povemo,da je to čisto normalno

clock-img

22.04.2010, 12:09

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa

Seveda da lahko pomagam in to tak da ti povemo,da je to čisto normalno

Se strinjam - saj nimaš kaj naredit. Naš 1-letnik je isti - v usta da VSE, kar vidi, se že sploh ne sekiram več, saj ne bo umrl, če bo pojedel malo zemlje. user posted image Čeprav 2-letnikom se pa za razliko od enoletnikov že vendarle da kaj dopovedati.

Ta večja: 05.01.2008
Ta mali: 01.05.2009

clock-img

22.04.2010, 12:20

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

tudi naša je stavila vse v usta, zemljo, kamenčke, čike, palčke, kar je dobila... sedaj malo manj... ko sem se pogovarjala s p, je ta povedala, da gre baje za nek sindrom, ki je izgine in da je vse normalno.. ... mali pa tega ne počne tako očitno kot tavelika...

ni dolgo nazaj, ko je poskušala v wc školjki razmazat tisto čistilo, ki se kar nalepi na školjko, seveda je bilo lepo modro mamljivo in zakaj ne poskušat kako zgleda, najbrž je tudi kakšen prst obliznila, pa sem ji povedala, da tega ne sme in naslednji dan isto :) tako , da sedaj smo brez tistega v školjki...

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

clock-img

22.04.2010, 12:20

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

Moj je star skoraj 17 mesecev pa gre še vedno večina stvari v usta, npr. igrače in podobno. Edino ko je zunaj, smo ga že uspeli malo odvaditi, da čisto vsake stvari ne vtakne v usta, čeprav se velikokrat še vseeno zgodi. Pa kaj naj, tako je, ga bo že minilo.

clock-img

22.04.2010, 12:25

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem