cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

dojenčki in grmenje

clock-img

25.05.2007, 20:56

clock-img

štorkljica

pencil-img

2341

Mene pa zanima kako to ponoči izgleda, dojenček - spanje - grmenje? Ali jih to ful moti, se zbujajo in jokajo zraven.... Danes je pri nas sicer v daljavi že nekaj zagrmelo glih ko sve se spat dajale, ampak nič preveč glasnega, sam vem kako bo poleti ko so tiste ubitačne poletne nevihte ob katerih še mene srh spreletavauser posted image
Tiste z iskušnjami malo povejte kako je tole pri vas izgledalo...

clock-img

25.05.2007, 21:10

clock-img

Arabela

pencil-img

2245

Pri nas je v zadnjih dnevih večkrat grmelo... ponoči sploh ni registrirala, je lepo spala, le mami je bila cela trda od strahu, ker je res blizu nas sekalo..

Popoldne  pa je tudi ni motilo.. je grmelo in lepo dežek padal, mala pa spala ko polhek...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

clock-img

25.05.2007, 21:30

clock-img

ajja

pencil-img

513

Ko naš fant spi, spi in ga ne moti nič. V zadnjih dneh je tudi pri nas nekajkrat grmelo pa se sploh ni zmenil za hrup. Je pa zato bilo strah mene.user posted image

clock-img

25.05.2007, 22:35

clock-img

Pikabu

pencil-img

3235

Eme pri nas ni motilo do sedaj. Šele sedaj je začela govoriti, da grmi, pa pride k meni, je pa še ni pretirano strah, ji tudi mi ne pokažemo, da bi nas bilo, prej je pa vedno lepo, brez problema vse prespala. Tudi ponoči se ni zbujala, ko sem jaz samo gledala, kaj se dogaja zunaj. Maks pa tudi vse prespi.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

clock-img

25.05.2007, 22:39

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

25.05.2007, 22:41

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Niti ta velik niti user posted image  do sedaj na to nista dala kakšne pozornosti.

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

25.05.2007, 22:53

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

tudi moja 5 mesečnica sploh ne porajta da se znaj kaj dogaja in sladko spančkauser posted image

clock-img

27.05.2007, 00:02

clock-img

bygi

pencil-img

21

Našo šestmesečnico je pa blo strah. Je bila cela histerična, da sem jo morala 10 minut mirit in cartat.

clock-img

27.05.2007, 22:29

clock-img

majas

pencil-img

3393

Mi smo lepo prenesli grmenje...je spala ko top... je mene bilo bolj strah in sem se večkrat zbudila user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

clock-img

27.05.2007, 22:54

clock-img

eya

pencil-img

4615

Nikoli se ni bal grmenja, vsaj do sedaj ne.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem