cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

dopust in JU

clock-img

30.03.2007, 20:53

clock-img

k1

pencil-img

1649

user posted image  sem divja.

po virantovi varianti ne dobiš 3 dni dodatnega dopusta, če ravno bi ti šef dal, če si v lanskem letu več kot 20 dni na bolniški. no, toliko o stimulaciji v JU za dobro in uspešno delo. a v staležu nisem bila kar iz ljubega dolgčasa.... kje pa je nagrada za uspešno delo za ostale dneve v celem letu??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ima še kdo alergijo na viranta???

clock-img

30.03.2007, 20:54

clock-img

Anonimen

Meni je pa Virant tako všeč.user posted image

clock-img

30.03.2007, 20:57

clock-img

sky

pencil-img

305

Kakšen dodaten dopust? user posted image

BK.

clock-img

30.03.2007, 21:01

clock-img

k1

pencil-img

1649

za uspešno delo, za kar nimaš dodatnega plačila, nobenih plačanih nadur ipd. ampak ti pač šef nameni kao za uspešno delo 3 dni dopusta (za uspešnost, al nekaj takega), drugače pa dobiš 1 dan.

joj kak stavek. upam da si razumela, hehe....

clock-img

30.03.2007, 21:20

clock-img

sky

pencil-img

305

Aha, razumem. Ampak tvojega posta pa ne bom komentirala, ker me lahko zanese, pa mogoče ne bi bilo feruser posted image .

BK.

clock-img

30.03.2007, 21:23

clock-img

Anonimen

K1 sorry mene je zaneslo.Mi je pač simpatičen,vem pa, da si upravičeno jezna.user posted image

clock-img

30.03.2007, 21:35

clock-img

marsovcek

pencil-img

304

K1, men je ta Virant tud čiz mem. Že ko ga vidm, če pa spregovori mi grejo kocine pokonc, dobim pike,.....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem