cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

e-vloga za subvencijo vrtca

clock-img

18.12.2012, 14:39

clock-img

Abra

pencil-img

2567

Je kateri že uspelo oddati to vlogo na macu? Vsako leto posebej poskušam, a ne gre. Safarija naj ne bi podpiralo, v firefoxu mi pa na koncu javlja napako.. Podpora neuporabna, po tel. nič ne vedo, na maile ne odgovarjajo.

clock-img

18.12.2012, 19:40

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Meni ni šlo elektronsko podpisati ne v explorerju ne v Chromu. Vtičnik za podpis se sesuva.
No, meni so na mail odgovorili in trdijo, da je vse ok.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

18.12.2012, 20:01

clock-img

benika

pencil-img

7793

Meni vloge na IE nikakor ne sprejme. Vedno mi napiše, da nimam nameščenega nekega dodatka, ko ga pa poizkušam namestit, pa mi javlja, da skrbnik sistema ne dovoli namestitev le-tega. Zanimiva, na Mozzili mi dela bp in sem komot oddala vlogo.

clock-img

18.12.2012, 20:03

clock-img

Abra

pencil-img

2567

Meni tudi čisto na koncu javi napako 68, sem poskusila z dvema certifikatoma in z obema ista napaka.. explorer in chrome na macu ali windows? Če je windows pol ni težava samo v macih ... mah, pri vseh teh podporah, čim omeniš maca, nihče nič ve. "Dobivamo informacije, da naj bi delalo" to je vse, kar sem izvedela.

clock-img

18.12.2012, 20:05

clock-img

Abra

pencil-img

2567

Benika, katero verzijo imaš? Jaz sem si naložila čisto zadnjo, če bi slučajno bil to problem, a je isto.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem