cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

eno vprašanje...

clock-img

29.01.2008, 10:25

clock-img

ROŽICI

pencil-img

567

pozdravljeni.
sem nova na forumu..prebrala sem pa že marsikaj in ugotovila da rade pomagateuser posted image upam da tudi meni.

imela sem skoz lansko leto redno mestruacijo 27 v mescu..sedaj januarja pa sem jko dobila že 21 in to dva dni je bil samo malo...rjav izcedek..tretjo dan pa ful močno..četrti dan pa spet malo(da sem lahko imela dnevni vložek)
imela sem v času men. spolni odnos.. (nezaščiten ker si želiva še enegauser posted image )sedaj pa mi je že 2 dni slabo ni mi do hrane..in me zanima če je možna zanositev v času men. ali je bla mogoče vgnezditev?

hvala za vašo pomočuser posted image

clock-img

29.01.2008, 10:44

clock-img

s@nny

pencil-img

95

Držim pesti user posted image . Pri moji 1 nosečnosti nisem mela nobenih znakov tko, da ti ne znam svetovati. Drugače najbolj sigurno je če narediš test, ker zdej še mene zanima ali si srečka user posted image .

LP

clock-img

29.01.2008, 10:45

clock-img

ROŽICI

pencil-img

567

ja saj mene tud zenima..grem danes kupit in bom vidla če bostauser posted image user posted image user posted image user posted image ...

clock-img

29.01.2008, 10:50

clock-img

s@nny

pencil-img

95

Takoj sporoč.user posted image

clock-img

29.01.2008, 11:00

clock-img

ROŽICI

pencil-img

567

bomuser posted image

clock-img

29.01.2008, 11:09

clock-img

valentina2006

pencil-img

2353

ROŽICI: Upam, da ugledaš user posted image user posted image ... Tud sama 1 mesec user posted image  nisem mela kakšnih posebnih znakov...

user posted image  ...ZA VAS

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

clock-img

29.01.2008, 11:14

clock-img

pike

pencil-img

647

Pozdravljene
Jaz pa imam M različno od 30-50 dni. Danes je 28. dan ciklusa. Naslednji mesec začnem z Klomifenom 1. Kdaj naj pa delam test, okrog 10.2.2007?  Vendar znakov itak nobenih nimam, čeprav si močno želim zanositi preden bi sploh začela z K. Z dragim sva bila zelo pridna tako da upanje umre zadnje. Lep pozdrav vsemuser posted image

clock-img

29.01.2008, 15:03

clock-img

hmm...

pencil-img

2867

Držim pesti da zagledaš močan + !

Sporoči kaj bo!

VELIKO SREČE TI ŽELIM!

clock-img

29.01.2008, 18:21

clock-img

Anonimen

hja...mogoče je samo ena od ponorelih M, to se tudi meni občasno zgodi. Vsekakor pa držim pesti, da bouser posted image user posted image ...

clock-img

30.01.2008, 08:09

clock-img

s@nny

pencil-img

95

ojla ROŽICA,

a si že naredila test. Mene že ful zanima. user posted image

clock-img

30.01.2008, 16:54

clock-img

ROŽICI

pencil-img

567

ja sem..vednar nibo šeuser posted image .test je bil negativen.user posted image

clock-img

30.01.2008, 18:34

clock-img

hmm...

pencil-img

2867

IZVIRNO SPOROČILO: ROŽICI

ja sem..vednar nibo šeuser posted image .test je bil negativen.user posted image

Kaj če bi ga ponovila čez par dni?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem