writing-img

izpit za avto

clock-img

07.07.2008, 17:18

clock-img

Spark

pencil-img

1863

Sestra gre zdaj delati izpit za avto, pa me zanima, kam bi bilo najbolje da ga gre delati.
V Ljubljani je ogromno avtošol in inštruktorjev, tako da je res težka izbira. Rada bi takega, da bi imela vsak dan vožnjo, pa da bi jo res naučil varne vožnje.

clock-img

07.07.2008, 17:53

clock-img

Anonimen

Jaz sem vozila pri Jaguarju, pri Gregorju, ki je bil statisticno najboljsi instruktor. Ce je se, pa ne vem, jaz sem mu zbila povprecje user posted image Vozila sem pa 3x na teden, se mi zdi, ker je imel guzvo, kako je pa zdaj, pa ne vem. Jaz sem tudi po avtu zbirala, ceno so pa tudi imeli pred evri med nizjimi. www.jaguar.si je njihova spletna stran.

Aja, pa ne izbrat najcenejse sole (se je meni mami skoz pritozevala, da kako pa njena sodelavka ful manj placuje - pa hci se zdaj nima izpita, zacela je pa lani pozimi, tako kot jaz, s tem, da imam jaz ze eno leto izpit).

clock-img

07.07.2008, 19:20

clock-img

Klaudia

pencil-img

2758

Izpit sem delala pri avtošoli Blisk. Sedež imajo na Gorazdovi 19, ena PE pa je tudi v centru Ljubljane zraven Resljeve ulice. Vozila sem vsak dan in zelo hitro (z malo urami) naredila izpit. Res priporočam user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

clock-img

07.07.2008, 21:28

clock-img

elizabeta p

pencil-img

452

Jaz sem bila tudi pri Blisku zadovoljna, inštruktor je bil pa Metod.

clock-img

09.07.2008, 09:00

clock-img

Spark

pencil-img

1863

Hvala punce. 

clock-img

09.07.2008, 10:02

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

avtošola Blisk, inštruktor Jovo user posted image user posted image

clock-img

09.07.2008, 16:57

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

jaz sem bila zelo zadovoljna z avtošolo Brulc.

clock-img

09.07.2008, 18:51

clock-img

Lianna

pencil-img

1694

Ojla. A mogoče katera ve kako je z opravljanjem izpita v tujini? Moram tam ali tukaj delat zdravniški pregled? Grem za pol leta v tujino, pa bi kar tam opravila, ker prišparam okoli 600€.

Lp

clock-img

10.07.2008, 22:03

clock-img

LLexy

pencil-img

26

jaz sem ga delala v avto šoli EVROPA so tud carski inštruktorji, je pa na viču zraven bara KEKEC. pred viško gimnazijo ob tržaški cesti ;)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem