cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

je to OK?

clock-img

10.10.2007, 10:28

clock-img

špela07

pencil-img

12

Zdravo,

sem mamica 4-mesečne deklice. Opazila sem, da ima pod prsnimi bradavičkami bulice. To sem opazila šele zdaj in sem prestrašena... Je to normalno ali so to povečane bezgavke? Bulice so v velikosti graha. Hvala za pomoč.

clock-img

10.10.2007, 10:32

clock-img

Anonimen

Moj je to kmalu po rojstvu, mogoče pri kakšnem mesecu starosti. Letela sem k P z vso brzinouser posted image , ampak ni bilo nič, žleze menda, hormoni se uravnavavajo ali nekaj takega.

clock-img

10.10.2007, 10:34

clock-img

Špelca21

pencil-img

431

Ne želim te strašiti ker se ne spoznam ravno na medicino a jaz bi na tvojem mestu šla pokazat k zdravniku, že zaradi tega da boš bolj mirna. Saj lahko da ni nič takega ampak bolš da greš pokazat.

clock-img

10.10.2007, 10:40

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

To ima veliko dojenčkov do 1 leta zaradi maminih hormonov. Moja je stara 10m in ji šele zdaj počasi zginja.

clock-img

10.10.2007, 10:42

clock-img

kjava

pencil-img

2416

Na tistem mestu ni bezgavk. Verjetno so res žleze, za vsak slučaj pa vprašaj še pediatra.

clock-img

10.10.2007, 12:03

clock-img

špela07

pencil-img

12

hvala punce! upam, da res ni kaj hudega. bova pa šli za vsak slučaj k P.

clock-img

10.10.2007, 12:57

clock-img

Anonimen

jaz sem tudi nekje brala (nimam pojma kje), da je to čist normalno - tak  kak je rekla naja3 - zaradi maminih hormonov
tak da brez panike

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem