writing-img

kak dopovedat?

clock-img

14.07.2008, 22:32

clock-img

malenaa

pencil-img

474

delam preko studenta v eni cistilnici - samo sprejem in izdaja oblacil.
in pol je en tip, ki je ze tretjic reklamiral ene hlace, ker mu flek ne gre dol. in ne da si dopovedat, da ce ni sel dol, pac ne gre dol. Zraven pa naklada da je on dobo te hlace od svojega sina, ki je ful pedanten pa to. Bi rekla, da je ja, ce spravi gor take fleke, ki sploh ne grejo doluser posted image
pac mi gre posteno na zivce, ker prihaja vsaki ljubi dan gnjavit - mam to sreco da vedno jaz naletim na njega, ker je druga s katero delam skupaj, glih na dopustu. Najlepše pa je, da sva s tipom narazen doma samo eno ulico, pa ga do zdaj sploh nisem nikoli vidla - le zakaj se je mogo zdaj prikazatuser posted image

clock-img

14.07.2008, 22:34

clock-img

Anonimen

A si mu vsec? Pa mu ne gre flek z oci...user posted image

clock-img

14.07.2008, 22:36

clock-img

alička

pencil-img

2082

Po pravici:

nimam pojma ne za fleke, ne za tipa user posted image

clock-img

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: alička

Po pravici:

nimam pojma ne za fleke, ne za tipa user posted image

user posted image user posted image

clock-img

clock-img

malenaa

pencil-img

474

ma tip bi mi lahko dedek biluser posted image sicer pa je prevec pedanten za meneuser posted image

clock-img

14.07.2008, 23:28

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Si predstavljam težaka, ja..user posted image  Nimaš kaj, se bo že naveličaluser posted image

clock-img

15.07.2008, 05:46

clock-img

Anonimen

jz bi mu flek s škarjami ven odrezala in mu rekla: "no, zdaj je pa končno šel dol"...itak bo reklamiral, ampak fleka pa več ne bo user posted image

clock-img

15.07.2008, 08:15

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

pa reči mu, da se fleka od sperme ne da na noben način spravt dol... mogoče bo odnehal...

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

clock-img

15.07.2008, 09:24

clock-img

*kinnie*

pencil-img

3931

IZVIRNO SPOROČILO: kristinaj

pa reči mu, da se fleka od sperme ne da na noben način spravt dol... mogoče bo odnehal...

user posted image user posted image

clock-img

15.07.2008, 09:25

clock-img

SANDY

pencil-img

1769

mogoče bo hodil še pol k boš ti že nehala tam delat..user posted image

clock-img

15.07.2008, 12:32

clock-img

Anonimen

Naj gre v drugo čistilnico probat če kaj bolje znajo odstranjevat flekeuser posted image

clock-img

15.07.2008, 12:45

clock-img

gojska

pencil-img

1128

zakaj se pa ti s tem ukvarjaš. Reč mu, da se take stvari lahko s šefom dogovarja. Samo šef mu lahko razloži in, ali vrne denar.
Kaj si pa ti kriva ?

clock-img

15.07.2008, 13:46

clock-img

barika

pencil-img

6448

IZVIRNO SPOROČILO: Annny

Si predstavljam težaka, ja..user posted image  Nimaš kaj, se bo že naveličaluser posted image

taki se bolj težko naveličajo (penzionisti) ker imajo čas in hodijo **** ljudi po raznih ustanovah. (Poznam par takih, pa tudi marsikaj doživela).
Ti mu lepo povej, da takrat pa takrat dela šef in nej se z njim dogovori. Ko ga pa srečaš na samem ga pa vpraši, če je šel flek doluser posted image

clock-img

15.07.2008, 17:49

clock-img

malenaa

pencil-img

474

sefica dela na sedezu podjetja, tam ko cistijo, mi imamo samo izdajo in sprejem. je danes spet prisel in jamral, pa sem vzela telefon pa sem rekla naj se z sefico zmeni, ker mu bo ona znala najboljse povedat.
in ni hoto, verjetno je vido da ne bo dosegel svojega, pol ure nekaj nakladal in je sel. s hlacami vred... pa smo se ga resli. Vprasanje je le, za kako dolgouser posted image

kaj se pa tice sperme na njegovih gatah - dvomim da se mu se sploh vstaneuser posted image kaj sele da bi kaj vec zeleliuser posted image
sem pa dozivela ze, da mi je en ponujal da mi da za sex 30eur. ja mater sem dost vrednauser posted image

clock-img

15.07.2008, 17:53

clock-img

gojska

pencil-img

1128

ja mater sem dost vredna

ma dej, ziher je bil on en revež bogiuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.07.2008, 18:02

clock-img

malenaa

pencil-img

474

kaki revezuser posted image on bi me se k britofu pelaluser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem