writing-img

kako dolgo

clock-img

30.01.2008, 13:15

clock-img

Anonimen

Imam eno vpr.   Kako dolgo po odnosuuser posted image  ti tester pokaze odgovor?
Recimo vceraj sma user posted image  in kdaj lahko nardim test?
Vnaprej se zahvaljujem za odgovor!
LPuser posted image
user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.01.2008, 13:18

clock-img

ina82

pencil-img

272

pravijo da bi naj test pokazal 14 dni po zadnjem spolnem odnosu, ampak je boljše počakat na izostanek user posted image  pa pol nardit.

clock-img

30.01.2008, 13:29

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

Kako so eni nestrpni ... user posted image   Anonimna, raje počakaj na izostanek M da ne boš metala denarja proč. Medtem pa veselo user posted image

clock-img

30.01.2008, 13:31

clock-img

Anonimen

Evo sem glih en tak primeren odgovor od Pušenjaka našla; "Če imate dovolj denarja, lahko vsak dan od 6. dneva po domnevni ovulaciji delate teste za nosečnost. Merodajen je itak samo pozitiven test, ker ob negativnem testu pred M ne moremo vedeti, če je nosečnost res odsotna ali pa je samo še "premajhna", da bi "spremenila barvo na testu". Kdaj bo pri kateri nosečnici test postal pozitiven, če gre za nosečnost pa se ne ve točno, menda pri nekaterih pokaže že 5 dni pred pričakovano M, drugim pa niti po izostanku še ne."

clock-img

30.01.2008, 13:50

clock-img

stunfek

pencil-img

2014

Ena Nobena...kolk si mi simpatična, ker vsepovprek pušenjaka citiraš user posted image  saj jaz tudi velikokrat na med over net zaidem :)

enkrat sta user posted image pa te že zanima kdaj test naredit? :)
upam, vsaj da v smislu željene zanositve...

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

clock-img

30.01.2008, 14:00

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: stunfek

Ena Nobena...kolk si mi simpatična, ker vsepovprek pušenjaka citiraš user posted image  saj jaz tudi velikokrat na med over net zaidem :)

Ma ja... če sem v dvomih mi jih zihr on razjasni. user posted image Jah Puško je moja desna roka.... user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.01.2008, 14:11

clock-img

Anonimen

CUj nisma enkratuser posted image , trudiva se ze skoraj tri leta, medtem sem ze imela 5 splavov, samo zdaj sem se hotela prepricat kdaj delate ve teste.

clock-img

30.01.2008, 14:19

clock-img

stunfek

pencil-img

2014

Aha, ok anonimna, saj nisem nič slabega mislila user posted image
Jaz se za test odločam glede na BT. Če ni nič kaj optimistično visoka, potem testa ne delam. Če pa je BT "prava" potem ga naredim tudi pred izostankom M.
Saj če že 3 leta delata na user posted image  bi pa že ti lahko marsikatero inštruirala kako se stvarem streže! Si že bila pri G in to? HSG, klomifen in ostale standardne zadeve?

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

clock-img

30.01.2008, 14:23

clock-img

Anonimen

ja komaj zdaj me je dala na preglede. Do zdaj sem pa imela samo redne

clock-img

30.01.2008, 14:25

clock-img

amajceno

pencil-img

2

Za klomifen pa sem ze slisala ja. Samo moja G. je taka da jo moram vse jaz spomnit. Se sama ne ve kaj mi je.

clock-img

30.01.2008, 18:53

clock-img

Anonimen

Preberi si, o tem je ze omenjeno na vsakem forumu.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem