writing-img

kateri copati št 22

clock-img

11.01.2010, 22:10

clock-img

suzanica

pencil-img

270

Oj, kakšne copate priporočate. Malčku se noge ful potijo. Ciciban ne pride v poštev, ker so mi pretrdi...Ima katera od jinwood-a? Kaj imajo vaši malčki? Pa seveda drseti ne smejo.lp

clock-img

11.01.2010, 22:16

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

Jinwood so super ja - jaz sem jih naročila na copatki.com. Naša je ene že prerasla in ima že nove, pa tudi naslednje bom vzela spet tu. S tem da zdaj sem ji vzela podložene za pozimi, še sploh zato, ker ima tašča spodej dosti ploščic. Ampak so pa kar malo vroči no, zato jih naša rada sezuva, ker ji je vroče v nogice. Tako da ti svetujem, da vzameš raje nepodložene.

< Sporočilo je popravil zmajaz -- 11.1.2010 22:21:33 >

clock-img

11.01.2010, 22:20

clock-img

Anonimen

Naša 19 mesečnica ima obične ala zajčke, ki sem jih kupila v Massu.

[link=http://www.jurcek.com/slike/slika.php?t=products&f=pr_image&id=228&w=800][/link]

< Sporočilo je popravil Didlinaa -- 11.1.2010 22:22:30 >

clock-img

12.01.2010, 09:44

clock-img

pupika

pencil-img

2132

Mi prisegamo na superfitke, zelo mehki copatki, proti cicibanovim, ki so res trdi.Naš mali ne zna hodit v cicibanovih, ravno tako ne v pretrdih čevljih.

clock-img

12.01.2010, 10:19

clock-img

livia

pencil-img

2395

Mi imamo že par let tele:
http://stores.ebay.com/Shoes-Zoo

Imamo jih za doma in za v vrtec.
So ful podobne tistim na copatki.si - Jinwood. Če boš vzela Jinwood ti priporočam nepodložene.
Jaz naročam tele na ebayu predvsem zaradi starejše hčerke, saj ima Jinwood samo male številke, tu pa dobim tudi za 6 let starega otroka. Cena pa par s poštnino vred je okoli 10-12€. Paket potuje cca. 14 dni.

clock-img

12.01.2010, 11:58

clock-img

inja2

pencil-img

600

Mi imamo za oba tamala superfitke in so zakon....

clock-img

12.01.2010, 14:06

clock-img

barni

pencil-img

1096

Mi imamo za vrtec superfitke, za doma pa tele iz ebaya Shoeszoo.

clock-img

12.01.2010, 23:08

clock-img

Čili 1

pencil-img

126

Naša trenutno nosi G&G nepodložene in Pediped Caroline White, k so kao čeveljčki, ampak so mehki in udobni bolj kot marsikateri copati. Zdej za novo leto pa so ji kupili še take zajčke kot je Didlinaa dala link. Ima pa v vseh naštetih velikokrat prešvicano nogico. Drsi ji pa v nobenih.

clock-img

13.01.2010, 11:24

clock-img

sanelaa

pencil-img

1016

superfit

clock-img

13.01.2010, 11:30

clock-img

Anonimen

Naša ima že tatretje Jinwood copaatke in so ful fajn. Taprve sem ji nepodložene kupila sedaj, potem pa 2x podložene, ker imamo ploščice po tleh.

clock-img

13.01.2010, 21:42

clock-img

Lana_s

pencil-img

1092

Superfit in sem zelo zadovoljna. Se ne raztegnejo, ježek se ne obrabi, lahki so, ne drsijo.

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

clock-img

13.01.2010, 21:51

clock-img

ALWAYS LARA

pencil-img

864

moji sta imeli vedno une copatke ki so kot štunf, samo da je usnje na podplatu. in za doma in za v vrtec. se ne sezuvajo, so mehki in noga nič ne švica

clock-img

04.03.2010, 14:16

clock-img

linikalina

pencil-img

7

Naši mali že od začetka kupujemo dr. Harvey copatke. Zdej majo tud novo linijo BOSA NOGA in so full mehki in brez ortopedskega vložka. Tamala jih obožuje, se nič ne poti in jih hoče imet skoz obute.  Smo vmes probal ene  Star Child ( iz Anglije), pa se nam je mala prehladila po parih dneh.

user posted image user posted image

clock-img

04.03.2010, 14:19

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: linikalina
Smo vmes probal ene  Star Child ( iz Anglije), pa se nam je mala prehladila po parih dneh.

Zaradi copatkov se je prehladila ... a bejš bejš user posted image

clock-img

04.03.2010, 17:19

clock-img

livia

pencil-img

2395

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

IZVIRNO SPOROČILO: linikalina
Smo vmes probal ene  Star Child ( iz Anglije), pa se nam je mala prehladila po parih dneh.

Zaradi copatkov se je prehladila ... a bejš bejš user posted image

Ta je tud meni malo bosa. user posted image user posted image user posted image
Mi jih imamo že 4 leta tako doma in v vrtcu, pa se ne morem ravno na njih sklicevat, da je zbolela zaradi copatk. Res hecno kako eni razmišljajo.

clock-img

07.03.2010, 20:11

clock-img

linikalina

pencil-img

7

Ja se morda res sliši malo čudno.

Po hiši imamo v nekaterih prostorih tudi ploščice, v zraku je 22 st. ali več,  mala ima pa nogice izjemno hladne če ima obute te copatke dlje časa.
Tudi mi najprej nismo pomislili na to. A dejstvo je, da imajo ti StarChild copatki za podplat samo eno plast usnja debelega cca 1 mm in nič drugega - se pravi skoraj nobene izolacije.Saj drugače so pa luštni in praktični.
To smo opazili parkrat zaporedoma, potem pa smo copatke zamenjali in je imela normalno tople nogice.

Verjamem , da če bi bila samo v prostoru kjer so tla parket ali kaj podobnega, morda talno gretje, se ne bi prehladila...
Ampak pri vseh pač to ni možno.

clock-img

07.03.2010, 20:56

clock-img

Urska09

pencil-img

1067

Jinwood. Zakon!user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem