writing-img

kateri papirji

clock-img

02.07.2007, 09:51

clock-img

15.7.

pencil-img

341

Pozdravljene, letoz sem končala šolanje, ek t 3+2 in sem zanosila, noseča sem 16 t. Zanima me kakšne vse papije morava z mojim urediti za to, da bo vse kot mora biti.

Aja pa še to, ker nama je ratalo, da sva noseča, jaz nimam službe in sem doma, mislite da je bolje, da se prijavim na zavod, kot iskalka dela ali raje ne? Ali me bojo poslali delat, in tudi po porodu, a me vržejo delat ali me pustijo z otrokom????

...18.12.2007 sva postala presrečna starša najinemu čupavemu Klemnu..

clock-img

02.07.2007, 11:16

clock-img

2 Sraki

pencil-img

1159

Pomoje te ne bodo poslali delat, jaz sem se med nosečnostjo prijavila na zavod, dokler si sama nisem zrihtala nove službe, pa mi svetovalka že takoj v štartu zamrznila status. V glavnem je rekla, da v tem času itak ne bomo iskali službe. Vendar če želiš dobivati socialno pomoč potem pa moraš biti prijavljena.

clock-img

02.07.2007, 12:53

clock-img

2 Sraki

pencil-img

1159

Sem ti pozabila napisat glede papirjev. V bistvu ni neke hude papirologije user posted image , vsaj na začetku nosečnosti. Kasneje okoli 30tedna pa ti ginekologinja da papirje, ki jih izpolniš in neseš na socialno, da boš dobivala porodniško. Če nista poročena ti bo tvoj user posted image  po porodu podpisal da je user posted image  res njegov, sicer pa na porod samo neseš poročni list in s tem je otrok direkt njegov, se nima kaj upiratuser posted image .

clock-img

02.07.2007, 13:31

clock-img

Shuka

pencil-img

4501

Načeloma nosečnice tako ali tako nihče ne zaposluje, se pa prijavi za morebitno prejemanje socialne pomoči, sicer ti pa na zavodu tako ali tako vse povedo. 

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem