writing-img

katero zobno pasto

clock-img

04.03.2008, 22:36

clock-img

tanja75

pencil-img

162

Naš 3 letnik si zobe pusti umivat, vendar paste ne mara. Kupla sem otroško od Aquafresha.  Mogoče smo jo uporabili ene 2. Očitno mu okus ne odgovarja.
Prosim svetujte mi katero imajo vaši radi. Malo me skrbi, ker so se mu začele na spodnjih treh zobkih delati zelenkaste oblogice čisto pri dlesni, ki samo s ščetkanjem ne grejo stran.

clock-img

04.03.2008, 22:39

clock-img

N _ B

pencil-img

2844

Elmex (DM ali Műller)

clock-img

04.03.2008, 22:45

clock-img

ona

pencil-img

3685

za hčerko in za sina sem vedno uporabljala od vademecum roza zobno pastouser posted image

clock-img

04.03.2008, 22:57

clock-img

norge

pencil-img

377

Naš ima rad Vademecum roza zobno pasto ali pa še boljše - DM ova zobna pasta za otroke (tudi taka roza, jagoda - prav njihova blagovna znamka). Je pa tud za darilo dobil aquafresh in je tud ni maral

clock-img

04.03.2008, 23:03

clock-img

blak

pencil-img

660

Od Wellede. Kupiš v Mullerju ali DMu.

clock-img

05.03.2008, 07:09

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

vademecum roza zobno pasto

To ima tudi naša najmlajša rada.
Kaj pa, če gresta skupaj v trgovino, pa naj si sam izbere pasto - s spidermenom ali kakšnim takšnim junakom - res, da so malo dražje, a važno je, da si bo začel umivat zobke. Pa mogoče še ščetko menjate. Moja najmlajša si tudi ni hotela umivat zobk, pa ji je hči za finto posodila svojo električno (seveda z novim nastavkom), pa ji je bilo interesantno in si je en čas umivala z električno, en čas s čisto navadno, zdaj pa ima tako z lučko). Saj zame so vse paste in krtačke iste, a pri otrocih pa deluje, če poskušaš spremembe.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

05.03.2008, 07:27

clock-img

anitaz

pencil-img

2102

IZVIRNO SPOROČILO: blak

Od Wellede. Kupiš v Mullerju ali DMu.

Naša ima tudi to in nikoli nobene druge, pa se še ni pritožila.

clock-img

05.03.2008, 07:39

clock-img

malecka

pencil-img

1665

Naš triletnik, ne mara zobne paste in peremo brez. Saj zobna pasta ne očisti zobkov temveč krtačka. Tako je meni rekla zobozdravnicauser posted image

Glavno je to , da z pravilno tehniko zdrgneš zobke.

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

clock-img

05.03.2008, 08:08

clock-img

MAŠKA

pencil-img

1605

Mi imamo pri 2,5 letnici še vedno Nenedent za prve zobke in ima lepe bele zobke. Kupili smo jo v Tušu, misim, da jo imajo tudi v lekarni.

clock-img

05.03.2008, 09:08

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Mi že od 18. meseca dalje uporabjamo First Teeth - dobiš v lekarni. Naša jo ima zelo rada.

clock-img

05.03.2008, 10:25

clock-img

Spark

pencil-img

1863

IZVIRNO SPOROČILO: N & B

Elmex (DM ali Műller)

Ej ta je pa zakon. Baje so to zelo fajn zobne paste.
Naša ima rada tudi od Vademecuma roza, ker je narisan krokodil. Malo kombiniramo pa je, enkrat z eno drugič z drugo pa sva dogovorjeni.

clock-img

05.03.2008, 12:01

clock-img

noe

pencil-img

982

Naš si pusti umivati samo z Nenedent, vse druge pa kr špuka ven.

clock-img

05.03.2008, 12:54

clock-img

Sofi

pencil-img

528

Moja dva pa pri tem nista izbirčna. Kupujemo različne zobne paste in je vse o.k. Imamo probleme, ker bi še in še paste, pa je seveda ne dobita, zjutraj in zvečer samo za malega graheca. Hja, smo različni...

lp

Domišljija je začetek ustvarjanja.
Domišljaš si, kar si želiš, želiš si, kar si domišljaš in nazadnje ustvariš, kar hočeš.
(G.B. Shaw)

clock-img

05.03.2008, 16:12

clock-img

lelčy

pencil-img

336

naša ima prav tako najraje vademecum roza

clock-img

06.03.2008, 13:55

clock-img

nežka

pencil-img

289

Mi imamo Avalon gel, za zobke, ima dober okus po jabolkih, tako da si moj sonček še potem ko mu jaz umijjem, kar krtači in melje ščetko po zobeh.

clock-img

06.03.2008, 19:15

clock-img

Majabo

pencil-img

553

od welede

clock-img

08.03.2008, 10:17

clock-img

SISI25

pencil-img

729

Mi imamo tudi First Teeth, pa še poje jo lahko. Dobiš jo tudi v Sanolaborju.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem