cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kdaj narediti test?

clock-img

28.01.2008, 13:58

clock-img

ninyka

pencil-img

34

živjo punce!user posted image  sem imela 2.1 in z dragemu delama nauser posted image .zanima me kdaj je najbolje narediti test da nebi bila preveč razočarana.lepo se imejte!
en velikuser posted image !!!!!!!!!!!!!!!

clock-img

28.01.2008, 14:07

clock-img

VITA79

pencil-img

18

zivjo,

kako dolge cikluse pa imas? Danes je 26 dan od zadnje user posted image ,
če imas krajše cikluse od 28 dni ga lahko naredis, nekje sem
prebrala, da se nosečniški hormon začne izločati nekje po 8 dneh
od spočetja in ga lahko pri enih z urinskim testom ze kar kmalu zazna...
poskusi, zakaj pa ne?

clock-img

28.01.2008, 14:24

clock-img

ninyka

pencil-img

34

imam kar približn redne user posted image .to je od 30-35 dni.

clock-img

28.01.2008, 14:29

clock-img

VITA79

pencil-img

18

po moje moras se nekaj dni pocakat, sem mislila
da imas krajse, jaz sem ravno tako imela
zadnjo user posted image 02.01., pa imam cikluse na 26 dni....
Vem pa, da je zelo tezko cakat!!!!!!!!
Na tvojem mestu bi pocakal vsaj do 31.01,
če pa ne mores cakat, pa kupi v dm testne paličice
po 5 v kompletu, pa poskusi vsakih nekaj dni....

clock-img

28.01.2008, 17:21

clock-img

ina82

pencil-img

272

Vem da je težko čakat pa brez zamere ampak milijon takih vprašanj in odgovor je že bilo, pa vsaka napiše da počakaš na najdaljši ciklus in potem narediš test,. ene naredijo prehitro pa pokaže- pol pa se tolažijo da  so mogoče prehitro naredile itd..v glavnem je razočaranje.
želim ti da zagledašuser posted image user posted image  je pa treba res malo potrpet

clock-img

28.01.2008, 17:23

clock-img

valentina2006

pencil-img

2353

Tud sama sem bla vedno nestrpna... Šteje se, da prvi dan izostanka user posted image . Pa veliko sreče. user posted image

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

clock-img

28.01.2008, 17:53

clock-img

Taula

pencil-img

6340

pa vsaka napiše da počakaš na najdaljši ciklus in potem narediš test,. ene naredijo prehitro pa pokaže- pol pa se tolažijo da so mogoče prehitro naredile itd..v glavnem je razočaranje.

Tako je. Jaz sem ga naredila, ko mi je M zaostajala kaki dan...minus. Ga naredim čez en teden...šok plus.user posted image
Verjamem da je težko čakati, a drugače ne gre.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

28.01.2008, 18:27

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Vsaj en dan izostanka M počakaj.

clock-img

28.01.2008, 21:18

clock-img

Anonimen

Evo sem glih en tak primeren odgovor od Pušenjaka našla; "Če imate dovolj denarja, lahko vsak dan od 6. dneva po domnevni ovulaciji delate teste za nosečnost. Merodajen je itak samo pozitiven test, ker ob negativnem testu pred M ne moremo vedeti, če je nosečnost res odsotna ali pa je samo še "premajhna", da bi "spremenila barvo na testu". Kdaj bo pri kateri nosečnici test postal pozitiven, če gre za nosečnost pa se ne ve točno, menda pri nekaterih pokaže že 5 dni pred pričakovano M, drugim pa niti po izostanku še ne."

clock-img

28.01.2008, 22:38

clock-img

liza01

pencil-img

57

No tud jest sem imala zadnjo M 02.01 in bom test delala jutri zjutraj ker sem preveč firbčna
sem pa kupla dav za vsak slučaj ;))))
mi je pa pri prvi nosečnosti test pokazal takoj plus že pred M, odvisno je samo koliko
hormona imaš v urinu, tako kot je povedala že EnaNobena.

Pa lep pozdrav in pozitivno naprej, če ne bo ta mesec pa naslednji ;))))

clock-img

29.01.2008, 14:42

clock-img

tinči25

pencil-img

45

jaz sem jo imela 10.1 kdaj mislite da je najbolj primernouser posted image
čakanje res ubija!!!

7.11.2005 se je rodil moj sonček TAJ

clock-img

29.01.2008, 18:51

clock-img

Andromeda

pencil-img

3755

tinči25, kako dolge cikluse pa imaš? sej vem, da je težko čakat in se zadržat, ampak najboljše je, da ga narediš 1 dan po izostali M

clock-img

29.01.2008, 22:21

clock-img

tinči25

pencil-img

45

cikluse imam redne in to na 26 dni,

7.11.2005 se je rodil moj sonček TAJ

clock-img

29.01.2008, 22:26

clock-img

Andromeda

pencil-img

3755

tinči25, predlagam ti, da narediš test 6.2., če boš zdržala user posted image pa še kak dan kasneje. Ziher je ziher user posted image

clock-img

30.01.2008, 09:55

clock-img

moana

pencil-img

24

Ciao liza01, a si nardila test?? torej user posted image  ali user posted image ?? sporoči kaj... držim pesti...

clock-img

02.02.2008, 12:18

clock-img

ninyka

pencil-img

34

čao!no liza01 kako je!ali je bilouser posted image ?sm držala pesti za tebe!sporoči kako je.js pa še kr čakam.danes bi mogla dobit user posted image ,sam je še ni.testa me je pa strah nardit ker bi bila spet razočarana ker nebi nič pokazalo.kaj pa vi mislite a bi še malo počakala z novim testom?

clock-img

02.02.2008, 12:37

clock-img

Anonimen

Nisem liza01, ampak vem pa da je presrečna, ker je user posted image ! Liza, čestitke še tu! user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.02.2008, 12:47

clock-img

ninyka

pencil-img

34

liza01 čestitam!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
js pa sem še kr v dvomih ali naj naredim ali naj še počakam?

clock-img

02.02.2008, 13:05

clock-img

SSheila

pencil-img

53

Ejla...
jaz sem tudi imela zadnjo M 2.1 in danes je že 32 dan - ponavadi imam tja do 27, izjema je bila prejšnja ko je bilo 30 dni. In sem full v dvomih...
Test sem sicer že naredila, pa je bil -. Občutek imam, da bom dobila user posted image , čeprav upam, da so to znaki user posted image . Kakorkoli že, vsem ki čakate na user posted image tako kot jaz želim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

clock-img

02.02.2008, 18:27

clock-img

SSheila

pencil-img

53

No, če sem se že oglasila prej...
Žal so bili znaki za user posted image user posted image . Pa drugič user posted image .
Upam, da boste ve imele več sreče....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem