writing-img

kdaj zanosit

clock-img

22.01.2008, 13:26

clock-img

mojgal

pencil-img

156

Živjo,

že kake tri leta jemljem tabletke sedaj me pa zanima po kolkem času lahko zanosim če prekinem jemanje, no še za  cirka en teden jih imam nato pride menstra pol sem pa marca naročena pri ginikologu.

Baje se počaka tri mesece no ne vem kaj ve mislite. Kako bi postopale v mojem primeru?

Hvalauser posted image

clock-img

22.01.2008, 13:31

clock-img

bučkabb

pencil-img

865

načeloma ti ni treba nič čakat, no saj tak je men rekla gin. ker so kao sedaj te tablete tak neškodljive, da ni treba nobenih prekinitev.

sam jaz sem počakala da se mi je menza spet normalizirala, ko prve dve M po jemanju so ble čist mim. počakala sem 5 mesecov in pol se odločila.

tako da pravijo, da je fajn počakat vsaj tri mesece in to vsi prakticirajo. tudi tebi priporočam oz. bi jaz na tvojem mestu počakala

clock-img

22.01.2008, 13:35

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Jaz sem zanosila takoj prvi mesec po prenehanju jemanja KT. In sem potem G s strahom vprašala, če bo vse vredu, pa bla bla bla. In me je potolažil, da ne - se nimam kaj bat. In ni bilo nič narobe. Ti pa kakor želiš.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

22.01.2008, 13:37

clock-img

Anonimen

Jaz pa nebi čakala. Ker itak nima bit kej narobe.
Jih poznam kar nekaj k so takoj zanosile, pa je vse vredu.
Pa še enkrat sem nekje brala da si takoj po prenehanju KT zelo ploden, tko da....user posted image

clock-img

22.01.2008, 13:45

clock-img

sončnica24

pencil-img

3564

Kakor kdo nekateri priporočajo da se počaka drugi da ne, tako da boš videla kaj ti bo g, rekla, če pa si jih dalj časa jemala pa bi jaz na tvojem mestu malce počakala

clock-img

22.01.2008, 13:56

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Kakor kdo nekateri priporočajo da se počaka drugi da ne, tako da boš videla kaj ti bo g, rekla, če pa si jih dalj časa jemala pa bi jaz na tvojem mestu malce počakala

Se čisto strinjam.user posted image

Sicer kar se pa tiče tistega, da si po nehanju jemanja KT full ploden, je pa moja G rekla, da ni res... user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.01.2008, 14:58

clock-img

mojgal

pencil-img

156

Punce res hvala ker sem v dilemi ali naj čakam ali ne, ker se mi maja izteče pogodba in verjetno mi ne bojo podalšal pa sva se s partnerjem odločila še za enega tako da bi bila dva.
če bi bilo po moje bi kar v akcijo skočila ha ha ha

clock-img

22.01.2008, 15:16

clock-img

Anonimen

Nimaš kaj čakat,ker KT izginejo iz telesa v cca 5 dneh.je pa samo priporočljivo da bi se počakalo prvo M,ni pa tudi nujno

clock-img

22.01.2008, 15:40

clock-img

little angel

pencil-img

477

jaz jih ne jem od novembra pa pridno delama pa se nicuser posted image

clock-img

22.01.2008, 18:12

clock-img

loveforever

pencil-img

554

pozdravljena.
jaz sem čakala dva meseca potem smo pa začeli.
če bi še enkrat bila na začetku, nebi čakala, ampak bi kar začela delati na bebiju, ker itak ne bo takoj ratalo in bojo meseci kar naenkrat bokol. če pa slučajno v prvo rata, pa pomojem nima ne tebi ne bebiju, kaj bit. kaj pa tiste ki zanosijo med jemanjem kontracepcije?
torej po mojem veselo na delo in čimprej postani user posted image  ter seveda vse lepo

clock-img

22.01.2008, 18:24

clock-img

spps

pencil-img

14046

sem zanosila 2meseca po prenehanju jemanja KT.
.tista prva user posted image  po kt,pa je bila zelo boleča(nikol prej nisem imela krčev)-bolečina v spodnjem delu trebuha je trajala nekaj ur,bila sem čisto prepotena,obhajala me je slabost...jaz si zdaj razlagam to,da je prišlo do ss,ker telo ni bilo pripravljeno za nosečnost,v drugo pa je ratalo,da smo dobili zdravo dojenčico.

clock-img

22.01.2008, 20:50

clock-img

hobotnica

pencil-img

5

Živio!

Imam enako dilemo. Decembra sem prenehala z tabletkami ,  prvi mesec sva pazila, zdaj se pa ne moreva odločiti ali počakava ali kar  v akcijo.
Moja ginekologinja pravi, da ne more biti z otročkom  nič narobe. Čakanje svetujejo zato, ker se v času jemanja  tabletk sluznica stanjša in je rahlo večja verjetnost za splav(baje minimalna).
Moja   prijateljica  je zanosila takoj prvi mesec, pa ni imela nobenih težav.Ona seveda pravi, da nič čakat ampak takoj v akcijo.
Sporoči kako si se odločila, mogoče se tudi jaz opogumim.

clock-img

22.01.2008, 21:31

clock-img

Anonimen

js sm jih jedla 5 let pa sm nehala, dobila 1 menstruacijo in po njej sma šla v akcijo... zdej pa čakam... js pravim nič čakat!! sam, ko res nikol ne veš kdaj boš user posted image  in kak dolgo bosta delala na tem...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem