writing-img

kje kupiti dobre a poceni čevljčke?

clock-img

12.04.2010, 14:51

clock-img

veternica4

pencil-img

48

?????

Hvala

clock-img

12.04.2010, 14:52

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Moja otroka sta z Deichmannom in Humanicom čisto zadovoljna.

clock-img

12.04.2010, 15:24

clock-img

symona

pencil-img

362

Deichmann in yello

clock-img

12.04.2010, 16:38

clock-img

*alja*

pencil-img

1889

IZVIRNO SPOROČILO: symona

Deichmann in yello

user posted image user posted image user posted image user posted image

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

clock-img

12.04.2010, 21:08

clock-img

tajtaja

pencil-img

2089

Poglej Peko in Alpina. Jaz sem zadnjič kupila mali za naslednje leto gležnjarje znižane za 70%, fantoma pa za 50% ceneje. Pa ni kako sr..., so bili vsi trije pari prej okrog 50€.Se pravi vsak par 50€, da ne bo pomoteuser posted image .

< Sporočilo je popravil tajtaja -- 12.4.2010 21:13:14 >

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

clock-img

12.04.2010, 22:03

clock-img

krtek 1

pencil-img

672

Meni se Humanic ne zdi ravno poceni,sploh če ga primerjaš z Deichmanom.

clock-img

12.04.2010, 22:12

clock-img

rija

pencil-img

15589

jaz sem mojemu vzela ene v dajhmanu, se je v njih zapičil na onem letaku, ki jih nosijo domov, za 9.90....če so dobri bomo videli....jih pa mali ni hotel sezuti....

sicer pa.....geox-ke v outletu v grazu user posted image  poceni in dobre.

...vox populi...

clock-img

12.04.2010, 22:14

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Jaz vedno v massu naletim na kake akcije, čevlji so pa tudi kvalitetni.

clock-img

12.04.2010, 23:20

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

13.04.2010, 07:14

clock-img

barni

pencil-img

1096

Elephanten, Nike, Teva.

CE se le da, skusam najti kaksne akcije, v Massu imajo vcasih. Elephanten se mi zdijo kvalitetni cevlji, pa niso tako dragi (meni je vazno, da so res usnjeni.

Na superge.si sem dobila super Merrell-ke, ki so bile 40% znizane. Je pa treba malo pobrskati.

clock-img

13.04.2010, 07:40

clock-img

sanelaa

pencil-img

1016

Mi smo tudi zadovoljni s čevlji Elephant iz Deichmana.

clock-img

13.04.2010, 08:49

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

13.04.2010, 08:51

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

Dosti kupujemo v Deichmannu, nekaj tudi v La Scarpi, sem pa ravno pred par dnevi našla v Alpini krasne znižane sandalčke za malega.

clock-img

13.04.2010, 09:51

clock-img

mojca*

pencil-img

533

če se kateri da še enkrat napisat? kje je ta outlet v grazu? hvala....

clock-img

13.04.2010, 09:51

clock-img

mojca*

pencil-img

533

če se da kateri še enkrat napisat, kje je ta outlet geox v grazu?
hvala.

clock-img

13.04.2010, 09:59

clock-img

tajtaja

pencil-img

2089

jaz sem mojemu vzela ene v dajhmanu, se je v njih zapičil na onem letaku, ki jih nosijo domov, za 9.90....če so dobri bomo videli....jih pa mali ni hotel sezuti....

Sory, meni so pa tile čeveljčki z motivi MOjster Miha, Spiderman in podobno tak user posted image , mi tak madžarsko delujejo, da vedno boga molim, naj se mi ne zapiči v njihuser posted image . Včasih uspem, včasih pa tudi neuser posted image .

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

clock-img

16.04.2010, 14:11

clock-img

črticaa

pencil-img

1436

mi kupujemo v pamiju,.......oz la scarpa

1 vprašanje,........ moj sinek skosssssss odpenja čevlčke injih sezuva,..sploh ne vem kako naj mu jih "obdržim" na nogah,....... včasih bi mu jih kr pribilauser posted image user posted image user posted image ,... aima katera kakšen praktičen nasvet,....
,... ker v čevljih res že lepo hodi,..čim jih da pa dol pa tekoj na vse 4user posted image

clock-img

16.04.2010, 14:49

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

1 vprašanje,........ moj sinek skosssssss odpenja čevlčke injih sezuva,..sploh ne vem kako naj mu jih "obdržim" na nogah,....... včasih bi mu jih kr pribilauser posted image user posted image user posted image ,... aima katera kakšen praktičen nasvet,....
,... ker v čevljih res že lepo hodi,..čim jih da pa dol pa tekoj na vse 4user posted image

Lahko je to faza otroka, lahko ga pa žulijo.

clock-img

16.04.2010, 23:07

clock-img

Ribi Bibi

pencil-img

285

Pri nas je isti problem. S tem, da sezuje VSE, tudi nogavice! Očitno je pogruntala, da je nudizem kar fajn user posted image . Bi pa z veseljem tudi jaz zvedla kako pretentat male lumpe. Sem poskusila že s pihanjem na dušo, da je lepa in vsega boga, pa nič ne deluje. Enake probleme mamo s kapo ali klobučkom, ne sme bit nič na glavi. In potem hoče sezut še mene in vleče kapo dol še s svoje punčke. user posted image Bogsigavedi kaj se jim mota po bučkah ...

- www.mojasobica.si -

clock-img

17.04.2010, 09:37

clock-img

črticaa

pencil-img

1436

IZVIRNO SPOROČILO: Ribi Bibi

Pri nas je isti problem. S tem, da sezuje VSE, tudi nogavice! Očitno je pogruntala, da je nudizem kar fajn user posted image . Bi pa z veseljem tudi jaz zvedla kako pretentat male lumpe. Sem poskusila že s pihanjem na dušo, da je lepa in vsega boga, pa nič ne deluje. Enake probleme mamo s kapo ali klobučkom, ne sme bit nič na glavi. In potem hoče sezut še mene in vleče kapo dol še s svoje punčke. user posted image Bogsigavedi kaj se jim mota po bučkah ...

evo naša zgodba,............
jaz mu po novem zselutejpam čevlje da ne pride do mačka in potem hodiimouser posted image user posted image user posted image

clock-img

17.04.2010, 09:43

clock-img

črticaa

pencil-img

1436

IZVIRNO SPOROČILO: njamka

100% je faza,... ker ima nove čevlje,... in sem mu zaradi tega kupla tok večje,.....

clock-img

17.04.2010, 13:38

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

IZVIRNO SPOROČILO: njamka

Mogoče si pretiravala z velikostjo in mu grejo na živce.

100% je faza,... ker ima nove čevlje,... in sem mu zaradi tega kupla tok večje,.....

< Sporočilo je popravil jakaracman -- 17.4.2010 13:39:03 >

clock-img

17.04.2010, 21:03

clock-img

Klaudia

pencil-img

2758

IZVIRNO SPOROČILO: Ribi Bibi

evo naša zgodba,............
jaz mu po novem zselutejpam čevlje da ne pride do mačka in potem hodiimouser posted image user posted image user posted image

Naša poleg vsega tega, sleče še hlače in pleničko. In potem okoli raca do polovice naga. user posted image
Zgornjega dela si HB še ne zna slečt

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

clock-img

17.04.2010, 21:04

clock-img

Klaudia

pencil-img

2758

aja... pa nima novih čevljev, pa še njena ljubljenka pujsa pepa je gor na čevljih in nogavičkah user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

clock-img

17.04.2010, 22:10

clock-img

rija

pencil-img

15589

IZVIRNO SPOROČILO: tajtaja

Sory, meni so pa tile čeveljčki z motivi MOjster Miha, Spiderman in podobno tak user posted image , mi tak madžarsko delujejo, da vedno boga molim, naj se mi ne zapiči v njihuser posted image . Včasih uspem, včasih pa tudi neuser posted image .

meni so tudi.

pa ni se zapičil v noben motivuser posted image  so taki bež, športni na ježke....ne bi rekla, da so iz dajhmanauser posted image  bolj sličijo na kake superfitkeuser posted image

...vox populi...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem