cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

konec oktobra

clock-img

30.10.2007, 17:05

clock-img

nemrak

pencil-img

1041

user posted image user posted image ,
tiste, ki ste rodile konec oktobra, kdaj so vam rekli, da lahko greste ven z otrokom???
Meni je rekla, da ko je star 3 tedne, pa še to za 5 min.  user posted image

Meni se to zdi tako, tako  pozno......

clock-img

30.10.2007, 17:09

clock-img

emaa

pencil-img

7450

Kaj je rekla in kaj smo storili, sta dve stvari. Fanta sta bila rojena konec novembra, z enim sem prišla domov sredi decembra, čim ni bilo dežja (čez par dni), smo šli ven, kar za kako uro in mu je zelo pasalo. Vreme je primerno, brez problema greš ven že prej. 

clock-img

30.10.2007, 17:15

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Jaz sem rodila 11.10 letos in se že kar dolgo veselo šetamo zunaj. Čeprav me, predvsem starejše tetkeuser posted image , full čudno gledajo, da tako majhen pa ne sme venuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

clock-img

30.10.2007, 18:01

clock-img

metkica1

pencil-img

945

Jaz sem rodila 14.10, pa smo tudi že bile zunaj, seveda v lepšem vremenu.

clock-img

30.10.2007, 18:14

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Jaz sem rodila lani 20. oktobra in smo ob prvi priložnosti šli na sonček. Mislim, da sem čakala en teden.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

30.10.2007, 19:52

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Jaz sem rodila lani 9.11., pa smo šli ven, ko je bila stara 6 dni. Je bilo pa kar lepo vreme.

clock-img

30.10.2007, 22:13

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

31.10.2007, 16:00

clock-img

cv105

pencil-img

891

jaz sem rodila marca letos ... ko je bil malček star dva dni, je snežilo kot za stavo ... ven smo šli, ko je bil star 11 dni ... P je rekla, da naj bo ob prvem sprehodu nad 5 stopinj C ... pa vsak dan si lahko dalj časa zunaj ... jaz bi se v začetku izogibala dežja, burje in nizkih temperatur ... user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem