writing-img

konkreten zajtrk

clock-img

20.02.2005, 17:17

clock-img

buči

pencil-img

4367

Vprašanje zastavljam v imenu moje kolegice, ki ima 8 mesecev staro bejbo :angel:, ki že cel teden z največjim veseljem zjutraj odklanja stekleničko z mlekom. :zmeden: To je pri njej edini obrok po steklenički, ostalo je vse na žlico, tudi čaja ne pije več po cuclju. Kolegico zanima, kdaj ste začeli s konkretnim zajtrkom in kaj malemu daste za jest. Žveči še ne najbolje. Ali bi bilo potem smiselno stekleničko zamenjati le za mlečno kašo na žlico?

Hvala v njenem imenu. :racka:

LP :kuza:

clock-img

20.02.2005, 17:34

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Naš 9 m ima rad grisolino, pretlačeno banano in še kaj bi se našlo.

clock-img

20.02.2005, 21:45

clock-img

kepica

pencil-img

2080

Naš mali je tudi nekje pri 8 mesecih kar naenkrat prenehal zjutraj jesti iz stekleničke.Ostale obroke je imel že prej na žlico.Stekleničko smo zjutraj prakticirali zato,da smo se lahko še malo v postelji pocrkljali.Zdej pa že 2 meseca pridno vstajamo ob 8h in imamo konkreten zajtrk.Včasih,če je lakota huda,mu naredim bolj na hitro kakšen čokolino,medolino in podobne kašice.Če pa je potrpežljiv pa mu skuham mlečni gres,polento,včasih pa skupaj jeva na kruh namazano marmelado,ampak za to moram pa jaz imeti potrpljenje,ker potem jeva eno uro.
Vsak dan kaj drugega,da je pestro.

lp

clock-img

21.02.2005, 07:21

clock-img

puri

pencil-img

2171

Naš pa sploh nikoli ni hotel flaše, tako da, sem mu dala že takoj zajtrk kar po žlici!
Dam mu pa mlečni gres, keksolino, rižolino ali kakšno kašico, ki se meša samo z vodo!

lp

clock-img

21.02.2005, 08:16

clock-img

buči

pencil-img

4367

Hvala za nasvete. Pri nas najbrž ne bo teh težav, ker bi naš dal vse, ampak res vse za stekleničko. Kako se jezi, ko vse popije! Ampak mislim, da bomo čez kakšen mesec in pol morali ukiniti stekleničko, ker bo to sicer potala velika razvada.

Lp :kuza: :kava:

clock-img

21.02.2005, 10:20

clock-img

mateja 26

pencil-img

282

Oj.

Tudi naša princeska je že dopolnila 8 mesecev.Je pa vse od začetka(hrenovke,pašteto mlečni zdrob,čokolešnik,...).Če ji damo samo mleko ,ni zadovoljna.Dobi ga samo čez noč.

Lp,Mateja

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem