writing-img

krvaveče dlesni

clock-img

12.02.2008, 08:29

clock-img

medika1

pencil-img

56

Pozdravljena dekleta!
Spet se oglašam z enim problemčkom. Sem v 30. t user posted image  in imam zadnjih 10 dni močno krvaveče dlesni. Sploh ko si umivam zobe mi močno krvavijo. Ve morda katera kaj bi lahko pomagalo, kaj naj si nabavim da to umilim?

Hvala vnaprej za vaše nasvete!

clock-img

12.02.2008, 08:43

clock-img

manetka

pencil-img

322

Mene je doletel enak problem, menda je to zaradi user posted image , moja zobozdravnica je rekla, da je to normalen pojav in da so dlesni tudi otečene, zaradi večjih pretokov krvi po celem telesu. No ko boš rodila bo počasi minilo, drugače pa probaj kolodont parodontax, je zanič ampak pomaga pa. Pa pomaga če si tudi dlesni malo ščetkaš, da se utrdijo. Mogoče je fino da si daš odstranit preden rodiš še zobni kamen, meni je moja zobozdravnica rekla da je to full pomembno, ker z vsakim poljubom in dotikom obraza otroku podarimo miljone bakterij, če je pa veliko zobnega kamna se pa te še raje zadržujejo.
Upam, da sem ti pomagala

clock-img

12.02.2008, 10:32

clock-img

2 Sraki

pencil-img

1159

Je normalen pojav v nosečnosti, vendar je fino če kaj naredimo za dlesen, ki nam sporoča, da rabi pomoč.

Meni je moja zobozdravnica svetovala Gengigel, ki meni zelooooo pomaga. Dlesen, mi je prej pogosto krvavela in je imela že zelo nezdravo barvo, tisto krvavo rdečo. Sedaj ko že nekaj časa uporabljam to mazilo, pa je dlesen postala veliko bolj zdrava, lepe roza barve, kakršna pač mora biti. Krvavenja pa ni več.

Kupiš ga lahko v lekarni ali v Sanolaborju. Stane tam ene 3€, če se ne motim. Imaš ga za precej časa, kljub majhni embalaži. Uporabljaš pa ga tako, da se po umivanju zob, na tanko namažeš z njim po dlesni. Obstaja tudi v spreju, tako si lahko samo pošpricaš po dlesni. To ponoviš nekajkrat na dan, ko nekaj časa uporabljaš je dovolj tudi, če samo zvečer.

< Sporočilo je popravil 2 Sraki -- 12.2.2008 10:35:16 >

clock-img

12.02.2008, 11:03

clock-img

medika1

pencil-img

56

hvala lepa za nasvete , zelo prijazno!

clock-img

12.02.2008, 19:07

clock-img

Pia77

pencil-img

612

Tudi jaz sem imela nekaj tednov take težave. Pogosteje sem si umivala zobe, si temeljito ščetkala dlesni, na koncu pa sem si usta splaknila še z jodno raztopino za grgranje Betadine ali pa z žajbljevim čajem. Pa so težave kar nekako izzvenele; ne vem, če zaradi mojih aktivnosti in pa itak. user posted image

clock-img

12.02.2008, 19:09

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Meni pomaga Curasept. So mi nehale krvaveti.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

13.02.2008, 11:04

clock-img

mala pikica

pencil-img

3363

Jaz ti svetujem zobno pasto parodontax. Je sicer zelo neprijetnega okusa, pomaga pa zelo. Je na osnovi samih zelišč in mineralne soli, zato je tudi neprijetnega okusa. Ampak važen je učinek, ne user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem