writing-img

lefaxin-kdaj

clock-img

22.02.2005, 21:47

clock-img

BONI*

pencil-img

1011

Punce, kdaj se daje Lefaxin, če dojiš? Pred ali po obroku? A se ga daje pri vsakem obroku, ali samo, če se pojavijo krči? Torej, a je za preventivo, ali za kurativo?

Lp, Boni

clock-img

22.02.2005, 22:01

clock-img

niki5

pencil-img

1902

Jaz sem mu ga dajala ob krčih in sicer ne več kot 2x na dan. V lekarni ko smo ga kupovali nam je lekarnarica na vsak način hotela Sab simplex dati, ker najbi bil Lefaxin res močen, potem me je pa malo skrbelo. Jaz bi rekla, da če že potem če so res krči. Za preventivo pa raje ne takega zdravila, raje potem kaj naravnega, recimo kapljice koroških lekarn, ki so narejene iz eteričnih olj.

clock-img

22.02.2005, 22:09

clock-img

Anonimen

Jaz sem mu dala pred obrokom 2 šprici....samo nam ni niti malo pomagalo, samo čas....minilo je pri skoraj 6-ih mesecih...ne popolnoma, samo tista velika kriza je mimo...

clock-img

23.02.2005, 06:38

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

A se Lefaxin še dobi, meni je v lekarni rekla da ne in mi je dala nekaj drugega.:ups:

clock-img

23.02.2005, 07:39

clock-img

Tinca7

pencil-img

451

Midve sva dajale 2 špricle zjutri pred obrokom in dve okoli 3h (ob 4h so se ponavadi začeli krči). Torej sem dajala bolj preventivno, če pa je bilo potem vseeno hudo, pa še kasneje kakšno špriclo.

clock-img

23.02.2005, 08:07

clock-img

andrej1

pencil-img

15

Mi ga uporabljamo že od 3 tedna in sicer dve brizgi pri vsakem obroku. Tako so nam rekli v lekarni in tudi v navodilih tako piše.
Krči so se po 14 dneh skoraj umirili. Jih uporabljamo tudi sedaj ko bomo stari skoraj 3 mesece in z malim ni nič narobe. Mi pa smo veseli ker ga nič več ne šraufa.:bravo::bravo::bravo:
Probaj in vstrajaj

clock-img

23.02.2005, 09:16

clock-img

BONI*

pencil-img

1011

Hvala punce!

Lp,Boni

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem