Vse najboljše za rojstni dan, Nika!! Naj ti bo prijeten odhod v vrtec in še lepše vrnitve domov v objem tvoji zlati mami in k tvojemu Juretu!
Oho, jaz se pa spomnim, da je Miševi pisala, da se bo potrudila roditi na Nikin RD in da ima tudi sama RD v avgustu, kar pomeni, da je njen ubogi možiček med samimi levi. On je pa kozorog, al pa sem si pa ta del narobe zapomnila???
Miševi, spet, ko sem brala o Niki, mi je bilo, kot da berem o Lani. Tudi ona ne reče še č, š in ž (nekaj časa sem se tudi še kar sekirala, zdaj jo pa vsako toliko nahecam, da reče "čuk", da trenirava), drugače pa vse druge črke, razen R, seveda. Midva z Aljošo pa imava posvetovalnico jutri in bo Lana šla z nami, ker je še vedno 'na počitnicah'. A Nika še spi opoldansko spanje? Lana ga namreč načeloma spi, ampak tu pa tam je kakšen dogodek, zaradi katerega ji dovolimo, da ne gre spat. Običajno potegnemo mi ta kratko, ker je potem od 17 ure dalje tako utrujena, da postane neverjetno tečna in cmerava in jokava in trmasta, .... Tako da si potem običajno premislimo za daljši čas

.
Trenutno imamo tudi mi težave z uspavanjem Aljoše - včeraj se je drl ene 4 ure skupaj (pol ure se je drl, pol ure je spal in tako izmenjaje do 1:30 zjutraj), potem sem ga pa na rokah uspavala, kar mislim, da mi ni bilo treba narediti že odkar je nehal imeti krčke. Obup. Je bil pa že ves dan grozno slabe volje. Sploh nismo šli ven, ker sem se jaz počutila grozno - iz nosa mi je teklo, grlo me je bolelo, zeblo me je, da sem bila ves dan v spodnji majici, v majici z dolgimi rokavi in v flis brezrokavniku in še sem se počutila slabo. Na kakšen izlet niti pomisliti nisem hotela, pa še sedaj, ko vse pišete o včerajšnjem lepem vremenu sploh ne morem verjet, ker je mene takooooooooo zeblo!
Tia, si vprašala, kako je z nočnim čiščenjem zaprtega in smrkavega noska - Aljoša se dere, kot da bi ga iz kože dajali. Če ga pa čistimo podnevi, pa se smeje zraven in potem hoče še in še in še in še. Ne moreš verjet. Aja, pa se mi prav čudno zdi, da ima Demi že šestice, Lana ima namreč vse zobe do petic, šestic pa še zdaleč ne. Aljoši izraščajo enako, kot so njej, najprej spodnji enki, obe hkrati, potem zgornji enki, obe hkrati, potem spodnja leva dvojka, potem zgornji dvojki, spodnjo desno dvojko pa še čakamo. Lani so potem po vrsti izrastli: desna dvojka, vse štiri štirice in šele potem trojke.
Tamala, držim pesti za službo, jaz pa novice o moji povem v petek (oz. v soboto, ker v petek ne bom mogla do računalnika).
Za tuširanje in umivanje zob se ne smem pritoževat, ker Aljoša oboje zelo rad počne. Zdaj, ko je pa začel ponavljati vse za nami, sem ga pa še naučila, da reče "AAAAA" in lahko pogledam not med zobe kadar hočem, ne da bi tlačila prste not

.
Zdej mi pa zmanjkuje akumulatorja na prenosniku, pa pošljem in dam filat. Pa-pa!
< Sporočilo je popravil violinski -- 16.8.2006 17:01:27 >