IZVIRNO SPOROČILO: sjug
Ampak ti Jessy si bla pa res skeeny nosečka. 26. teden, pa te nč ni blo skupi. Emo na morju sem si pa že prej ogledala.
A si sigurna, da si mene vidla???

Mislim, da v mojem albumu nimam nobene slike, ko sem bila noseča (bom mogla mal pogledat), drugače sem bila pa daleč od skeeny, saj sem pridelala kar 22 kg do konca!
Tia, lepo te je spet brati! Demi je super punca, ni kaj! Prej si bila ti fovš Kety, zdaj je pa skoraj obratno, kajne?

Kako se stvari hitro obrnejo! Še malo, pa ti bo Demi ušla od doma! Boš mogla zaklepat začet!

Enkratna je, res!
Jaz sem pa Neji danes dala njen foteljček in ji je strašansko všeč. Takoj se je ponosno usedla vanj. Je bila kot kraljica na prestolu.

Zdaj ga pa veselo poriva po stanovanju in ga ima za avto!
Tudi mi imamo dudico izključno le za spanje, pa še takrat največkrat zaspi brez nje, saj če kaj joka, ko gre spat, je niti nima v ustih, naknadno ji jo pa tudi ne hodimo dajat. Je pa prav nič ne pogreša. Počasi se bomo opogumili in ji jo najprej ukinili pri popoldanskem spanju.
Mleko je pri nas pa še vedno zelo atraktivno. Ga spije več kot pol litra na dan, za povrhu pa še kak jogurt poje, tako da ima čez dan več kot zadosti mlečnih izdelkov.