. Filip bo že jedel, ko bo hotel. Ne sili ga preveč, mogoče je še prekmalu ali mu je preveč na enkrat. Koliko se spomnim smo prvo zamenjale dopoldansko malico ali kosilo za gosti obrok. Jaz sem začela z kuhanim jabolkom, 3. dni jabolko, potem hruška, potem banana, potem sem začela za dopoldansko malico ji dajati rižolino, za kosilo pa zelenjavo...se mi zdi, da si prehitra. Kety, a tudi če ga pustiš dalj ko 3. ure noče jest? Probaj takrat k je lačen prvo ponudit flaško in potem joško. Drugače se nič ne dogaja, smo doma, imamo skoz obiske..včeraj sem šla k prijateljici,ki je frizerka in Demi smo postrigli spredaj in malo po glavi, da so šli scefrani laski stran. Potem nam je v bloku en razbil šipo na vhodnih vratih in sem mogla kot predstavnik bloka podpisati zapisnik. Zgodilo se je pa tako, da je tega fanta, ki je to šipo razbil, ugriznil pitbull, ki živi v našem bloku. Nisem podala nobenega pregona za tega fanta, ker vem, da je naredil v šoku. bom pa vsakič, ko bodo imeli tega pitbulla odvezanega klicala policijo. Sem že poleti jim težila, da naj psa privežejo, ker se otroci igrajo na igrišču, pa k da bi govorila steni. Mah bogi pes, te pse imajo zmeraj zmešani lastniki (no sebe izuzamen, sem imela 12 let bullterrierja) in mislijo, da če je do njih prijazen, je tudi do drugih. Jaz točno poznam obnašanja in kretnje teh psov in vam povem, da je ta pes čuden. Deminega medvedka, ki ga ima skoz s seboj, vedno gleda postrani. Enkrat ga bo zgrabil!!! Jaz sem imela psa in ker sem se zavedala da je to nevarna, borbena pasma, sem ga imela vedno na povodcu in nagobčnik je imel gor, ko sva pla pa na odročno sprehajališče sem ga pa "slekla"
Tudi tile sosedje se bodo morali držati zakona, ki govori, da morajo biti psi v naselju na povodcu, nevarni pa opremljeni z nagobčnikom. Me je kar strah, ker vem kaj lahko naredi pitbull. Grem dat prat perilo...

Eden lepših trenutkov staršev je, ko opazijo prvi nasmeh svojega malega dojenčka. Je pa ta dogode...
Vse o dojenčku

Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, sp...
Počitek in spanje
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!