Samo, da je z
vse uredu, bo pač moral možek, Tjaša in Matic malo več pomagati, pa boš imela super novo leto. Kety, upam, da se pri vas tale viroza že konča. Glede flašk in cucljev, se mi zdi da preveč "kompliciraš" (verjetno bi bila jaz ista, samo zdaj sem pametna
), morala bi imeti samo enega in mu tistega silit, pa bi enkrat moral zagrabit. Kakor so ti druge rekle, daj mu tekočine, vodo...ko bo lačnen bo že jedel. Si pa res boga, se mi prav smiliš...samo bodi močna psihično pa bo. Čestitala vam bom potem, po novem letu... Danes nas čaka dolga noč, upam, da bom zdržala, se mi že zdaj ne da...pa tole vzdušje in vsa aforija me prav živčno delata, čist nič nisem vesela.
Demi je dočakala nNL, gledala rakete in bila čisto navdušena, zdaj že spi k top. Naštimala je piškotke za dedka mraza, jaz imam že darila naštimana... se jutri tipkamo...
Jaz sem že popila kavo, Demi še spi, očka čaka v zasedi s kamero, da se zbudi in posname reakcijo na darila. Drugače sem uredu, včeraj sem spila 3 Brizerje, pa so mi kar dobro deli. Letos nismo razbili nič, edino roleta se je pokvarila. Imeli smo se pa lušten, tamala je bila pridna, se igrala plesala, divjala itd..
. snega imate veliko, bi ka k vam prišla, da bi se ga Demi naužila. Jaz Demi nisem vzela še dude, tako da ti ne morem predlagati..se mi zdi pa da sta Demi in Zoja čist iste glede dud: odvisnice.
samo vem, da jo bo minilo. Od prijateljice je dobila lego Zoo, se je ful igrala in še jaz in očka. Potem je dobila še male muce za v žep, ki so tudi aktualne. Kar je dobila od oblačil ji je pa vse premajhno, ker so vsi kupovali ob 2-3let, pa ji je lih za glih, oz. za enkrat oblečt. Bomo šli zamenjat. Grem v kopalnico, da se spravim k sebi... Kety pogrešam

Eden lepših trenutkov staršev je, ko opazijo prvi nasmeh svojega malega dojenčka. Je pa ta dogode...
Vse o dojenčku

Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, sp...
Počitek in spanje
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!