Vse najboljše, Tia, želim ti lep dan, teden, mesec in leto, veliko veselja z Demi in s tvojim dragim, pa naj se ti izpolnijo vse želje, tiste odkrite in tudi tiste najbolj skrite!
Dober dan tudi vsem ostalim!
Jessy, fino se imejte za vikend! BTW - pri naši hiši gresta tako tičino masa kot marcipan enako v slast..... Čokolada in čokolatini z marcipanom pa itak.
Jaz sem včeraj za nekaj časa oddala otroka številka 1 mojim staršem. Malo me je skrbelo, kako bo sprejela, ampak smo jo že kake 14 dni preparirali in pripravljali na to, tako da je bila nazadnje zelo vesela, pa tudi po telefonu mi je zvečer povedala, da se ima fino. Upam, da je dobro spala in vse, vendar je ne bom ves čas kontrolirala. Enkrat v torek bomo tudi mi šli dol v KP, upam, da se bo vreme do takrat popravilo, sicer pa načeloma dol itak ne pada kaj posebnega.
Kety, škoda, da se bova zgrešili, no, pa kak drugi dan, lahko se pa dobiva tudi v Ljubljani. Glede hrane - jaz je ne miksam več, moram pa vse speštati, ker če ne pride v isti obliki na drugem koncu ven. Testenine narežem, riž seveda pustim cel, sem opazila, da ga ima Aljoša zelooo rad, vse ostalo pa pač speštam. No, sadja ne peštam več, Aljoša zelo rad jé cele koščke, edino mehko mora bit.
Nanka, kako je Zoja? Upam, da bolje. Da boste lahko praznovali. Upam, da je bila čudna noč rezervirana samo za danes in da bo prihodnje noči bolje spala! Čisto mogoče je, da je to posledica 6. bolezni - sem namreč že brala o otrocih, ki so bili zaradi te bolezni precej sitni, pa je bilo kmalu bolje.
Za službo pa že vse jutro pogledujem na telefon, pa slabo kaže. Upam, da se jim je samo časovno zalomilo in me bodo poklicali drugi teden. Če ne pa...
Jankobananko, si le poštimala računalnik. Vidim, da tudi pri vas doma to delo pade nate, tako kot pri nas

. Drugače pa tudi jaz opažam, da so moji otroci vsak dan bolj pridni in Lana se ne ves čas afna in vedno manj je njenih 'ne, ne bom!', čeprav ne more brez njih, pa tudi Aljoša se zna pridno zaigrati sam. Ko se igrata skupaj je pa sploh celo veselje.
Grem pogledat, kaj bo danes šlo v lonce.