he...he...Violinski....in ti misliš, da strašiš?
Dej, dej, punce se razpišejo šele sredi tedna. Se mi zdi, da odkar Tia študira, da je z vsemi bolj švoh tu na forumu!
Bom pa jaz kaj napisala.
Danes smo v šoli dobili vabila za otroke za dedka mraza, ki bo naslednjo sredo. Se mi prav fajn zdi, ker so dali za ob 10h, saj sem jaz prvi dve uri prosta, kar pomeni, da bomo lepo skupaj prišli v šolo in šli na dedka mraza, potem jo bo pa
peljal nazaj domov.
Danes tako lepo sije sonce, jaz pa bom celo popoldne zasedena. Neja je šele pred kratkim zaspala, ko pa bo budna, bom pa jaz zasedena, saj moreva s sodelavko napisat nek program.
Da malce pojamram, kaj vse me čaka zadnja dva tedna službe (začnem z današnjim dnem):
- torek: pisanje programa za otroški parlament
- sreda: ob 17h - govorilne ure
- četrtek: ob 7.10 - sestanek z 9. razredi glede organizacije dobrodelnega plesa; po pouku vaje s solisti za dobrodelni koncert; ob 15.30 - otroški parlament
- petek: po pouku vaje s solisti, popoldne PROSTO
(waw, ne morem verjet)
- ponedeljek: ob 17h - generalka za dobrodelni koncert
- torek: ob 17h - dobrodelni koncert
- sreda: PROSTO
(zaenkrat še velja, če pa bo res, se bo pa še izkazalo)
- četrtek: ob 16h - pričetek organizacije plesa, ki traja do 20.30, po plesu gremo na pico z odbojkaši (na žalost bo tekma odbojke potekala ravno v času plesa, kar pomeni, da prav dosti ne bom igrala, bom pa vsaj na koncu z njimi)
- petek: od 18h dalje - novoletna zabava za vse zaposlene
(JUPIIIII! To sem čakala!!!)
Ima, da se mi zmeša, mojim doma pa tudi!!!
Nekaj se nam obeta, da bomo šli po božiču spet v Moravske za 5 dni, skupaj s prijatelji, tako kot lani. Upam, da bo apartma res prost, da si malce odpočijemo in nafilamo baterije.
A sem kaj omenila, da smo včerej kupili prenosno posteljico Hauck, ki je bila v Arielu v akciji (iz 14 990 SIT znižana na 7 990 SIT). Sem izredno zadovoljna, da smo jo dobili (baje, da ta zadnjo). Je pa precej kvalitetnejša od tiste, ki smo si jo nazadnje izposodili, ko smo bili v moravskih. Res ni primerjave v kvaliteti. Škoda samo, da smo se tako pozno odločili za njen nakup. Ko pomislim, kako bi nam prišla za prav, ko smo bili na morju, se sprašujem, kje sem takrat imela glavo, da je nismo kupili?!?!? Ampak, zdaj jo pa le imamo!
Kety, za umivanje zobk, ti ne znam nič pametnega svetovati. Tudi midve imava že lep čas težave. Še najbolj se obnese, da je zavita v brisačo (po umivanju), da se usedem na školjko, njo dam na kolena, njej dam v roke mojo zobno ščetko, tako da ona meni umiva zobe, jaz pa jih njej. Vmes mi parkrat zabije ščetko tako na grobo, da zvezde vidim, pol ko se pa naveliča meni umivati zobe, ji pa kaj prigovarjam, da si vsi ta domači tudi umivajo zobe (vsakega posebej omenim), pol povem, da si Miklavž umiva zobe, pa zajčki, pa ptiček kljunček, pa račka svoj kljun...vse, kar mi pade na pamet, pol tudi vadiva zzzzzzzzzzzz, kot bi brnela ščetka in ona to oponaša in takrat ji najlažje očistim zobe....je pa res mučno, no! Že nekej časa pa opažam, da bi ona sicer pustila vse zobe umivat, samo zgornjih sprednjih od zunaj ne...tišči tiste ustnice čez zobe tako, da jih morem prav z drugo roko privzdignit, da jih lahko umijem...Vam povem, da je to projekt in pol. Upam pa na boljše čase!
A je že kaj novčk o
Petri? Sem že nestrpna - me matra firbec, katerega spola bo

! Jaz še kar navijam za

!
Tea, a veš, da so meni zadnjič tudi omenili, da sem se malce postarala

(tudi EMŠO me počasi izdaja

). Po moje si bom mogla spet lase malce na svetlejše pobavat, da prinesem malo "sonca" na glavo

(pa bom spet blondinka z umetno inteligenco). V glavnem, le odpočij si, da prideš malce k sebi!
Zdaj pa grem.....malo na kavč, dokler je še možno...