Zdaj mi pa povejte, a vaši tudi čebljajo k zmešani...Demi ima neverjeten dar govora, čeprav jo vsak dan bolj razumem, ampak kdaj jo pa čist nič. Prav smeško je k te resno gleda in ti razlaga, krili z rokami in nakoncu ima izraz na obrazu, pa mami kako da tega ne veš? Je pa res, da npr. če imamo obiske jo je kako uro zelo sram in tudi MU ne reče. Zdaj me je začela če močno cukati, ščipati in gristi-posledica vrtca, se mi zdi. Jo kregam ali jo nazaj pocukam, uščipnem ali samo nakažem, da jo bom ugriznila, ona pa samo v smeh...tao, da se sklicujem na razvojno fazo, ki jo ima samo pri meni. Pri očku tega ne dela, je zelo pridna, ga uboga 100%, ga ne izsiljuje. Glede trme, pa lahko rečem, da je ne meče tok..včer jo je malo v Intersparu metalo k je nisem hotela nosit, ampka k je dobila reklamni balon, je nehala trmulit. Trmuli pa tako, da stoji na mestu in hoče jokati. zdaj se počasi prebuja, grem še kavo popit in končno imamo dan zase, tako da bomo vsi doma.

Če tvoje misli glede poroda spremlja strah, mu odprto prisluhni. Prinaša ti darilo. Sporoča ti, d...
Vse o nosečnosti

Ima vaš otrok dolge laske in se močno poti v glavico? Prvi laski so nežni in po navadi odpadejo, ...
Nega in zdravje
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!