Tudi mi moramo probati enkrat se podati kam v hrib, zdaj skoz pešačimo tu okoli Vevč. Včeraj smo šli en krog in sva cel krog z mojim kihala (seneni nahod), seveda naju je tamalu oponašala in prav hecno je bilo. Danes gremo k moji babici, ki je bolana oz. se ji nekaj dogaja s psiho. Preveč je sama in samo premišljuje. Zdaj ji rihtamo poseljo v domu za ostarele, ker drugega izhoda ni. Naj povem, da kliče mojo mamo, mojo teto in strica ponoči in jamra da mora na urgenco, ker jo vse boli..letos je bila že 25. krat na urgenci ponoči. Mah, revca je od kar je umrl moj dedek oz. njen mož. Grem si posušit lase in tamalu se že prebuja.
Včeraj me je razveselila in pojedla veliko riža, ki ga prej tudi povohala ni in zelenjavno mesne polpete
zjutraj je jedla zmešana jajčka, ki jih prej tudi ni pokusila. Jessy jaz bom Demi menjavala rokavčka in obroč. Že od lanskega leta imam take obroče s hlačkami in letos ji bodo čist prav, lansko leto so ji bili preveliki. Še rokavčke ji moram kupiti, pa smo pripravljeni. Nanka, a delat moraš? Jaz sem si vzela dopust, tako da bom do ponedeljka doma. Ta teden bom še nekaj zase naredila, moram iti k frizerju, da mi špice postriže, potem bi šla rada v solarij, samo nevem če bom prišla do tja
Z babico je bilo včeraj bolje, ker smo bili vsi pri njej. Drugače smo jo peljali kar v Polje (Psihatrična bolnišnica na mnenje psihiatra), in je potrdil, da je samo psiha kriva za njena dejanja. Hudo je samo takrat k je čisto sama, zdaj ji pospešeno rihtamo posteljo v domu za ostarele. Čeprav sem skoz govorila, da nikogar ne damo v dom, sem zdaj prepričana, da je to najboljša rešitev, babica ne bo sama, odmerjeno bo imela dozo zdravil (zdaj jemlje vse povprak, kar ima v domači lekarni), jedla bo normalno in bila aktivna. Kety, jaz sem ti že svetovala na kavi glede izleta v Nemčijo, in pomoje ne bi bilo nič narobe če greš, samo ne obremenjuj se s tem. Itak so po poti bolnišnice če se kaj zgodi, kar se ne bo. 10 ur ni dolga, če greste zvečer in vozite čez noč, bo Timon spal in ti tudi. Glede otrdevanja pa žal nič ne vem, poslušaj ginekologe pa bo. Glede hoje, moram pohvalit spet mojo Demi, zdaj je začela lepo hodit in prehodi že dolge razdalje, samo ne sme biti zaspana, ker potem jo moram nositi. nositi jo moram tudi takrat, ko je veliko ljudi, ker se boji. Ima pa zdaj obdobja sramu, ko kam pridemo se stiska k meni in rabi ene 15 min, da se vseh navadi potem je pa uredu. K nobenemu noče it, z nobenim se noče pogovarjat...tako, da ko bomo imele piknik, jo ne boste smele preveč ogovarjati vsaj na začetku. Kdaj ste mislile, da bi imele piknik?
Seveda potem hoče še malo drugje lulati in tako jo prenašam, ponavadi po travi gor in dol, da ona lula. Začetek je že, še dojet mora kako pritisnit pa bo.
Itak je tok uredu punca, da verjetno ne bo zamerila, bom pa kaj doma poiskala in ji prinesla... zdaj bo moj prevzel računalnik, jaz grem pa perilo zrihtat...

Ko rodite prvega otročička, ste prepričani, da ne boste mogli nobene druge osebe imeti tako zelo ...
Čas z dojenčkom

Čeprav boste na dan poroda glavno vlogo igrale ve (dokler vam je takoj po prihodu na svet ne prev...
Spremljevalci pri porodu
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!