Tako, da so (smo) bile vse začudene, da že tako lepo reče in da gre wc. Se je prvič zgodilo, da mi je tako rekla
. Nanka, no jaz še ne bom poskusila s spodnjimi hlačkami, da je ne bom spet kaj zafrustirala.
Od včeraj nič novega, napisala sem samo tok, da nas dvignem više. Danes gremo verjetno na obalo, jutri sva povabljene na rojstni dan. S predlogi na dan: kaj naj kupim 6. letniku, ki ima vsega dovolj in mama je oseba, ki jo vse poznate iz TV ekranov, tako da ima res vseega dovolj
Sem kupila darilo, sem vzela enega zmaja za spuščat, upam, da mu bo všeč. Kety se ne spomnim več kdaj je Demi začela sama jest, uglavnem je že zelo dolgo. Pomagam ji samo na koncu k mora postrgati, pri kruhu in namazih ji še pomagam, ampak zgolj zato, da vse ne popaca...drugač pa že čist samostojno je, jaz lahko tudi kaj drugega zdraven počnem. grem malo ležat...
nosečke so pa ja lepe neveste. Aha imena, Bastjan, Lun, Tit, Tian...če ti kateri od teh potegne oz. vama. Midve sva iz rojstnega dne, ne boste verjele, ampak je slavljenec dobil tri enake zmaje
, ampak se ni preveč sekiral. Drugače je bilo super, Demi je uživala k nora, je prišel klovn, se ga je bala, ampak se je potem uživela k ji je dal balon. Potem je skakala po trampolinu, risala itd. Če katero zanima, si lahko pogleda slike Žigcu vse dobro, da se hitro pozdravi
Kety a nič se ne oglašata na formu v pričakovanju, pa si tok govorila oz. pisala, da kok si vesela, da boš lahko delila z izkušnje z drugimi in jim pomagala z nasveti kot so nam med nosečnostjo nanka, violinski in miševi, hehe.

Ko rodite prvega otročička, ste prepričani, da ne boste mogli nobene druge osebe imeti tako zelo ...
Čas z dojenčkom

Čeprav boste na dan poroda glavno vlogo igrale ve (dokler vam je takoj po prihodu na svet ne prev...
Spremljevalci pri porodu
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!