Tudi jaz se strinjam z jessy in Nanko, če imaš sušilca nič ne likaj, mogoče kakšno tetra plenico, če je preveč zmečkana. Včeraj na pikniku je bilo luštno, sva z Demi skoz laufale in se igrale..drugi so čvekali, igrali odbojko, balinali itd. Demi jih je opazovala, bila zelo družabna. Potem so se pa od nekje koze znašle in to je bilo veselje za Demi. violinski kdaj pridete, sem zagrabila tvojo ponudbo spodnjih hlačk
albume z gesli imamo zato, ker se kak let nazaj na RR pojavil en obseden gospod, ki je rad gledal slike naših nagih otrok in druge slike. Gesla so tudi zato, ker so osebne slike nas. No moje geslo, saj sploh nevem,. če imem še kak album, ker mi pred časom niso delovali. Pošljem ti tudi link našega srečanja pred letom dni.
Petri midve sva hodile v ZD Moste na NFT. Grem gledat slike
pa še eno ribo, ona plava k riba

Ko se otrok z vami bori na vse načine, ima izpade trme in vas nikakor ne upošteva, bo verjetno v ...
Otrokov razvoj

Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) j...
Otrokov razvoj
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!