16.06.2007, 20:24
3782
pove mami lulala, ampak je prepozno, niti enkrat do zdaj se ni še polulala v kahlo ali v WC. Ampak bom še vstrajala, zgubit nimam kaj, edino kak eur prišparat pri plenicah. Nanka, tudi jaz imama problem s spodnjimi hlačami, nikjer ne najdem prave velikosti, vse so od 5 let naprej. Sem vseeno kupila 7 spodnjih hlačk v HM, velikost 5 let, ji malo plešejo ampak za lulanje so dobre. Čakam, da violinski, da mi da zeleno luč za Lanine spodnje hlače. Nelči tudi jaz jih kar na roke operem, ker drugače bi jih takoj zmanjkalo. pri nas nimamo niti enega tepiha, imamo usnjen fotelj, katerega je že krstila, ampak ni panike, se nič ne voha. No, če katera ne ve, tiste ki imate otroke v vrtce (nevem a sem že to napisala) v poletnih mesecih lahko koristite REZERVACIJO v vrtcu. To pomeni, da mora biti otrok en mesec odsoten iz vrtce, plačate potem pa precej manj. Tako, da bo Demi zdaj en mesec doma. Grem kuhat, potem imam pa zobarja...
Demi me pri odvajanju samo zaje.... pravi mali
je...ampak, vztrajnost pa bo ... Nanka, v Leclerku imajo od srede naprej akcijo spodnjih hlačk od 2-4 leta, 7 v paketu za 3,80. Jaz jih bom šla kupit. klarika, sem že napisala in objavila naše postrižene Demi.

Ko se otrok z vami bori na vse načine, ima izpade trme in vas nikakor ne upošteva, bo verjetno v ...
Otrokov razvoj

Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) j...
Otrokov razvoj
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!